TAŞMANLI KÖYÜ.…

Bugün Taşmanlı Köyü’ne davetliydik. Saat,10.00da çıktık  evden. Köyde bizi ilk Kahve (evin köpeği) karşıladı. Aman ne sevinç anlatamam.Kuyruk sallaya sallaya döndü arabanın çevresinde.)))Eve girer girmez hemen sobayı yaktık.Ben sürpriz olarak TRT fm logolu radyomu da götürdüm.Çok güzelde çekti))) Sonra birer kahve içtik,ben fallarına baktım.Hepsine yol göründü,kimini Afrika ve Amerika ‘ya yolladım,kimini Çin’e))))Çok sevindiler tabii.Bize seyahat olsunda, neresi olursa olsun))))

Sonra tavuklara yiyecek götürdük, önlerine attığımız yemeği anında silip süpürdüler.  Kümese girip folluktan yumurta alacaktık baktık,2 tavuk daha yatıyor,vaz geçtik.2 kucak odun alıp döndük.Güzine de bir güzel ısıttı ki,anlatamam.Odunların çıkardığı çıtır çıtır ses,ısısı bizi eskiye götürdü.

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Sonra ev sahibi arkadaşım hamurunu yoğurdu ve bize etli ekmek açtı.O açtı,ben pişirdim.Baktık saçımızın fişi bozuldu, bu sefer başka saç alıp sobanın üstünde odun ateşi ile pişirmeye devam ettik.Bakın sakın fazla yediğimizi düşünmeyin, ben ve arkadaşım rejimdeyiz biliyorsunuz)))Birer buçuk yedik.

Sonra çayımızı içip, yine kümese gittik,baktık 8 yumurta var ben hepsini aldım,arkadaşım birini bırakmamız gerektiğini söyledi.Tekrar oraya çıkıp yumurtlarlarmış, bunu da bugün öğrenmiş olduk)))Sanal çiftliğe hiç benzemiyor anlayacağınız))))

Akşam eve geldiğimizde saat 20.00 ye geliyordu. Köyde çok güzel vakit geçirmiştik, bol oksijen almıştık. Başka bir gün yine gitmeye karar vererek ayrıldık.

Sizlere de doğal ortamda bol oksijenli günler dilerim.))))Kendinize iyi bakın..

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.