3.TTNET GRUBU..SON GÜN…Güle güle gidin…

Her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu gezimizin de son günüydü.Hava nasıl güzeldi anlatamam..Bir kısım arkadaşlar otelde kalarak denize gitmeyi tercih ettiler..Gelenlerle de biz
Biraz alış veriş yaptık ve sonrada meşhur Yalı Kahvesi’ne gidip oturduk.Bu arada Sinop’un simitinden de tattırdım arkadaşlara..
Ayrılık vakti geliyorken yine mail adreslerimizi, telefonlarımız aldık…Ben Sinop’a tekrar gelin dedim,onlar İstanbul’la bekleriz dediler.Ve saat 11.00 de hava alanında vedalaşıyorduk.
Yine hüzün vardı…Bir o kadarda yeni arkadaşlar edinmenin sevinci…İyi ki geldiniz, iyi ki sizi tanıdım… Güle güle gidiniz….Yine bekleriz….

Not:Bu arada günlüklerim şu sıralar çok aksıyor…Özür dilerim. Ama malum yaz geldi artık..)))Bundan sonra toplu günlük yazarsam kusura bakmayın))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.