SİNOP ÜNİVERSİTESİ SUNAR..

Bugün yine bir aktivitemizin sonuna geldik. Bu da bitti işte.Neden bahsettiğimi anladınız siz)))Tabiî ki Sinop Üniversitesinin TSM konserinden bahsediyorum. Ben hala yorgunluk attığım için,bütün gün evdeydim,sonrada  saat 15.00de Halk Eğitim Merkezindeki son çalışmaya katıldım.Öğrencilerde ordaydı .Hepsinde bir heyecan,tatlı bir sevinç göreceksiniz)))

Sizde onların yanında ister istemez heyecanlanıyorsunuz. İçiniz kıpır kıpır oluyor.

Bugün salonda konuştuğum kemancımız Mehmet ve ritimcimizde çok heyecanlıyız dediler. Gençler her birimize heyecan kattı demek ne güzel)))

Provalardan sonra herkes dağıldı. Tabii bayanların gittiği yer malum)))Tabiî ki kuaför salonu))))blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Akşam saat 19.30da salona gelip kulise girdiğimde, birbirinden güzel genç bayanlara ve yakışıklı genç beylere rastlayınca bende şaşırdım)))) Hepsi birer mankendi sanki.Tabi hemen kulis içi resim çekmeye başladım.Bu sefer karelere bende girdim))))

Veeee konser başladıııı. Valimiz,vali yardımcımız,belediye başkan vekilimiz, rektörümüz,emniyet müdürümüz , değerli öğretmenlerimiz , öğrenciler ve birçok konuk..Salon tıklım tıklım doluydu.Gençler olurda salon dolmaz mı?))))Ve çok güzel bir gece geçirdik.Her şeyiyle harikaydı.Allah’a şükür hiçbir falsomuz olmadı.Gençler tek kelimeyle süperdi.Ses desen harika..Özel ses düzeni gelmişti. Baktık alkışlar susmuyor son bir şarkı (Samanyolu) söyleyelim diye rektörümüzü sahneye davet ettim.Son şarkıyı rektörle birlikte söylediler ve konuklarda eşlik etti.Bu arada konuklar arasında ‘Parmaklıklar Ardında’ dizisinin Ekrem’i de vardı.Sanırım müzikten çok hoşlanıyor ,her aktivitede görüyorum.En son Erfelek’te karanlıkta resim çektirmiştik.Beni tanıdı)))))))Şimdi ne alaka diyeceksiniz ama günlüğümü takip edenler bilir şimdi yine anlatmayayım.Zaten saat 24.10 oldu))))

Alkışlar, çiçek faslı derken, konser bitti.Sonrada tebrik faslı başladı.Tabii beğenilmek çok güzel)))Her şeyin güzel olması da.Ben buradan bir kez daha, bu büyük ekibi kutluyorum.Hem şefimizi,hem koristlerimizi, hem sazendelerimizi ve kendimi)))Biz bir bütünüz ama değil mi?))))

Veee emeği geçen herkesi)))Ayy Oylum’cuğum vallahi ne stres yaşadın canım. Artık düğününe endekslenebilirsin))))Senide kutluyorum ve çok öpüyorum)))

Konser bittiğinde birde baktım bizim  genç kızlarımızdan bazıları ayakkabıları almış eline dinleniyorlardı. Eee kolay değil tabii öyle 2 saat bir karış topuklu ayakkabıyla durmak))))

Ne ise arkadaşlar hepinizi kutluyorum. İyi ki varsınız. Sizleri çok seviyorum…Her birinizi öpüyoruuuuuuum…Tekrar tebrik ederim)))))

Not:Sponsorum Aynur Kuyumcuya çok teşekkür ederim.Birde kıyafet konusunda bana sponsor olacak mağaza bulursam çok sevineceğim.Buradan reklamlarını yaparım)))))))))Duyurulur)))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

3 Yorum

  1. blank

    Teşekkürler nilgün abla, heyecanı da yaşaması da çok güzel bir geceydi, sevgiler:))

  2. blank

    Gerçekten güzeldi.Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

  3. blank

    gerçekten hepimiz bendik :)herkese çok teşekkürler emekleri için size de nilgün abla sevgiler:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.