En nihayet…

Merhaba tekrar. Sizlerle sanıyorum 1haftadır yazışamıyordum. Sitemin bu şekil yasaklanması, sanki ben sakıncalı yayın yapıyormuşum gibi görünmesi, beni üzdü tabii. Ama sebebini okuduysanız, virüsten dolayı kapalı diyordu bir yerinde uyarının, sizde görmüşsünüzdür. Çünkü beni takip eden okuyucularım bilir, benim sitem günlüklerimi paylaştığım, Sinop’tan haberler verdiğim bir sitedir. Virüs Amerika’dan girmiş, belki de Obama Sinop’un güzelliğini kıskandığı için virüs yollamıştır))))
Ne ise önlemler alındı. Bundan sonra bu tür olaylar yaşamam inşallah.
E e anlatın bakalım neler yaptınız görüşmeyeli. Bu arada Oylum’un düğün resimlerini,bizim yemek resimlerimizi tekrar yükleyeceğim fırsat bulduğumda.
Bakın unutmadan yazayım, burası kapalıyken sizlerle eski blogum üzerinden yazmıştım. Hani http://nilgun57.blogcu.com/ adresinden. Yani sizlere yinede haberleri verdim)))Ama şu sıralar pek bir haber yok. Havamız kapalı,bir açıp bir kapıyor şu anda da yağmur yağıyor.Vallahi haziran ayı hep yağışlı geçti.Ben de yazlıktaydım,üşüye üşüye oturduk)))Siz bakmayın benim böyle yazdığıma haftada 3-4 kerede denize girdim yine.
İşte böyle sevgili dostlar. Nilgün iyi… Sitesi açıldı… Yine yazmaya, sizlere Sinop’tan haberler vermeye devam edecek.Benden ayrılmayın olur mu)))?
İyi akşamlar….Kendinize iyi bakın…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.