IYI AKSAMLAR…Sinop’ta bir pazar gunu..

Nasıl gecti bu Pazar gununuz.Herde yagmur yagis.Pek iyi gecmedi sanirim.Bizim burasi sabahtan iyidi.Bu sabah yine uykum kacinca yuruyuse ciktim saat 7.05di.Havada kapaliydi ama deniz sut limandi.Sanirim  Pazar gunu oldugu icin cok fazla yuruyen yoktu .Ama gezi tekneleri kiyidan uzakta demirleyip,  denizin uzerinde kelebek gibi duruyorlar ve cok guzel gorunuyorlardi Yol uzerinde acan sari cicekler ,etrafa mis gibi koku saciyor,insanin sabahini daha bir guzel yapiyordu..Bende 1 saat yuruyup,firindan sicak ekmek alip eve geldim.Ama merak etmeyin canim oyle Pazar sabahi ve sicak ekmek var diye olcuyu kacirmadim.Yine kibrit kutusu buyuklugunde peynir,4zeytin, domates ve salatalik yedim.Ama Allah biliyorya soyle sicak ekmegin icine biraz tereyagi surup yemekte canim cok istedi)))Ama seytana uymadim)))

Baktik saat 10.15 ve hala hava gunesli haydi tekneyle denize gidelim dedik.Arkadasim Filiz’i de davet ettik. Karakum tarafina gittik.Guneslendik. Deniz anasi cok vardi.Ama sahile yaklastigimizda yoktu.Yuzmek istedim, fakat cok soguktu.Dedimki, gecen hafta yine soguktu ama bir sure sonra vucudum alismistida hatta yarim saate yakin yuzmustum.Ama bugun en fazla 10 dakika durdum arkadasimda ben giriyorum diye girdi.O da 15 dakika kadar kaldi.Ama civi gibi olduk))))
blankblankblankblankblank

Sonrada ayagimizda corap,ustumuzde mayolarla gunesledik teknede)))))))

Donuste de hava iyice kapadi.Sanirim 14.30 gibide evdeydik.

Aksam yuruyuse ciktigimizda hava yine guzeldi.Bu arada, Karakum Sahil yolu uzerinde yine bircok yapilar insa ediliyordu.

Donuste , biraz Glass Garden’da oturup, cayimizi ictik.Eve gelirken yagmur ciseliyordu.

Sizler icin bugun yine Sinop resimleri cektim.Haydi simdi yukleyeyimde bakin.Haa  bu arada bugun deniz sogugu varmista onun icin deniz sogukmus)))))))

Not:Noktalama isaretleri icin ozur dilerim.Su anda loptop’i mi kullaniyorum.Tukce harfler yok(((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.