oylum

Onlar ermiş muradııınaaaaa…….

Çok sevdiğim hocamın kızı, dün akşam evlendi.)))Evet Oylum’cuğumun düğünü vardı dün akşam.
O bembeyaz gelinlik içinde Pamuk Prenses’e benzemişti..))))Tüm konservatuvar arkadaşlarım,hocalarımda oradaydı.Önce nikahları kıyıldı…İyi günde ve kötü günde beraber olma sözü verildi…Ardından evlilik cüzdanları Oylum’a teslim edildi.Sonra açılış dansı,pastanın kesilişi,eğlence ,fasıl,takı merasimi derken…..Düğünde bittiiiii..
Ben bitanecik Oylum’a ve sevgili eşine ömür boyu mutluluklar diliyorum.Hergünleri düğün havasında geçer inşallah.Mutlulukları ,sevgileri,sağlıkları ve başarıları herzaman daim olsun.Sizleri seviyoruuuuuuuuuum)))))))Darısı diğer bekar arkadaşlarıma…..AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN)))))))))
Şimdi resimleeeeeer))))

oylumun düğünüblankblankoylum gökkurtblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankoylum gökkurt'un düğünü

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.