T.S.M.YAZ KONSERİ ……

Sinop Belediye Konservatuvarı,Türk Sanat Müziği Bölümünün Yaz Konseride dün akşam yapıldı..
Gündüz saat 12.00de salonda toplanıp mikrofon denemesi yaptık ve sonrada evlerimize veya iş yerlerimize gitmek üzere ayrıldık.Hava acip sıcaktı,akşam üzeri kuaförüme gidip,çok değişik bir saç şekli gerçekleştirdik.))))Çok değişik diyorum çünkü 1,5saat gibi kısa bir sürede saçlarım 40santim kadar uzamıştı.Önce eşimin tepkisini merak ediyordum,nasıl karşılayacaktı…..Eve geldiğimde ağzı söylemesede ,bakışları çok beğenmişti.)))))Ondan olumlu tepki alınca tamam dedim yakışmış.Giyinip salona gittiğimde arkadaşlarımın beğenileri ve çok olumlu tepkileriyle karşılaştım.Herkes çok beğenmişti,kesinlikle saçını uzatmalısın dediler.Bende bir ara uzatayım bari diye düşünmüştüm ki,sonra vaz geçtim))))Ne gerek vardı, istediğim zaman kuaförüm nasıl olsa uzatıyordu))))))))
Konserimiz çok güzeldi.Hele kıyafetlerimiz hepimiz uyum içindeydik.Hepimiz birer ast solisttik maşallah))))))))

blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank

Çok sıcaktı hava daha sahneye çıkmadan hepimizin saçları inmiş,benim bukleler düzleşmişti bile))))))))
Protokol malesef yoktu,yardımcıları gelmişti.Salon yine doluydu.Vallahi müzik aşkı diye buna derim ben. Sıcak filan dinlemeden herkes gelmiş ve izlemişti bizi.
Şarkılarımızda çok güzeldi,söyleyen arkadaşlarımızda.Elimize video ulaşsın sizlerle paylaşacağım.Şiirimi çok beğenmişler.Bazılarının gözleri dolmuş..Hiç çocuk seside çıkmadığı için bende iyi konsantre olmuştum. Sözün kısası herşey güzeldi…Ve ben ilk kez çok yüksek topuklu bir ayakkabı giydim,yanımada yedek aldım 2,5 saat duramam diye ama durdum maşallah)))))))Yalnız konser bitince ilk işim alçak topuklu ayakkabılarımı giymek oldu)))
Konserden sonrada Garden Glass ‘a gidip otUrup kutladık)))))
Herşey çok güzeldi..Siz dostlarımızda, bizleri yalnız bırakmadınız herzamanki gibi.Çok teşekkür ederiz…İyi ki varsınız…Sizleri seviyorum…)))
Başka konserlerimizde buluşuncaya kadar kendinize iyi bakın tamam mı blank

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Bu enerji kutlanır vallahi..! manşallah..
    Davet etseydiniz gelirdik, nereden haberimiz olsun..başarılar..

  2. blank

    Hatice Hanim ,siz Sinop,ta misiniz yoksa?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.