AŞK……


MVI_0023_mpeg1video
Yükleyen ncabaci. – Aile videolarını izleyin.
Bu aşk…Ayakları yere basmıyordu,sanki omzunda görülmeyen kanatları var,yürümüyor uçuyordu gelin.Damadında heyecanı yüzünden belliydi..Kolay değil,yıllar sonra aradıkları mutluluğu birbirlerinde bulmuşlardı.. İkisinin de çocukları yanındaydı.Sevdikleri tüm dostları nikaha gelmiş,mutluluklarına şahit olmak istemişlerdi..
Kimler yoktu ki nikahta…Tüm Sinop sosyetesi oradaydı)))))Bende tam magazin haber yapmaya başladım)))Zaten resim çekerken ‘aile fotoğrafçınız geldi’’diyorum))Beni gören artık poz vermeye başladı))))Söylememiştim size galiba.Damat, Sinop Belediye Başkan yardımcısı.Ee böyle olunca da protokol da oradaydı. Nikahını başkanımız kıydı.,damadın nikah şahitleri de valimiz ve eski milletvekilimizdi.Bugün yenisiyle birlikte 4 belediye başkanımız da törendeydi.Yeni milletvekilimiz Engin Altay, TRT.Türk Sanat Müziği sanatçımız Selçuk Aygan’da davetliler arasındaydı.
blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Gelin törenden sonra bekarları arkasına alıp çiçeğini fırlattı ama maalesef evli biri kaptı)))Ne ise tekrar fırlattı da bir bekarın daha eline geçti)))Amaaaa en önemlisi tören sonunda çiçek Cici’de kalmıştı)))Artık hayırlısı diyelim, bakalım önce kim gidecek)))
Poz poz resimler çektim, eski Yuvam Tesislerindeydi nikah ,yeni adını şimdi hatırlayamadım.Güzel dekore edilmişti bahçe.Sandalyeler çok güzel yerleştirildiğinden kimse ,kimsenin önünü kapamıyordu. Pasta kesildi, gelinle damat dans etti. Bir ara baktım Berrin yakışıklı oğluyla dans ediyordu.Bülent’te kızına, bir güzel sarılmıştı ki, hemen o pozu da yakaladım))))
Hele o genç kızları görecektiniz…Tüü tüü maşallah demeden geçmezdiniz))).Hepsi bir şık,bir güzel yarabbim..Allah ne özenerek yaratmış)))

MVI_0132_mpeg1video
Yükleyen ncabaci. – Ä°nsan, aile ve arkadaÅ� videolarını keÅ�fedin.
Nikah bitmiş,ama kokteyl devam ediyordu biz ayrıldığımızda.Sinop’ta,nikahı kıskanırcasına,sesiz sakin,güzel mi güzel..uzaktan izliyordu sanki.İçinde mayon olacak çuuup diye atlayıverecektin denize)))
Eve geldiğimizde saat 20.30 olmuştu,bir şeyler atıştırıp ,tekneye çay içmeye gittik.Kızlar gelemedi.,çok yorulmuşlar.Ben de çok yorgundum aslında ama eşimin gönlü olsun diye gittim))).İyiki de gitmişim serin serin oturup karşıdan yalı kahvesini ,çay bahçelerini izledik.Uzaktan çokta güzel duruyordu.Şimdi Yalı kahvesinin yanında canlı müzikte yapıyorlar gitarla.kulağa güzel geliyordu.)))
Vallahi sabah 8.00den beri ayaktayım saat 1.00 olmuş ve ben size bugünü anlatıyorum))Sondan başladım başa doğru gideyim bari))))
Sabah Pazar işini hallettikten sonra, Milli Eğitim Şurası toplantısına katılmıştım.Aslında yarında(bugün)devam edecekti ama hepsi bugün bitsin değince Milli Eğitim Müdürlüğü öğleden sonrada, toplantı yaptı.Tekrar gittim ama 2 saat sonra izin alıp ayrıldım,nikaha yetişeyim diye…
İşte böyleeeeeeee……
Saat 1.00 şu anda dışarıda bir arabesk müzik…Allah’ım yaa. İnsanların bazıları kafayı yedi galiba.İşin kötüsü bunlarla karşılaştıkça sanki bende kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum.Yani şimdi bu durumda ne yapmak lazım,inip dövsem mi???Yok ya değmez,dövemeyeceğime göre bari söyleyeyim de, Türk sanat Müziği çalsınlar))))))))))
Berrin ve Bülent’e mutluluklar diliyorum, her günleri güzel ve bugün kü gibi geçsin.)))
Darısı diğer bekarların başına))))))))) AMİİİİİİİİİİİN )))))
Onlar ermiş muradına ,biz çıkalım kerevetine….Başka düğünlerde görüşmek üzere, iyi geceleeeeeeeeer)))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Derya & Burak….

Çok sevgili arkadaşlarımdan biri olan Nurgül’ün kızı Derya, dün akşam evlendi.Biz de liseden arkadaşlarımızla oradaydık. …

2 Yorum

  1. blank

    arkadaşım düğüne katılmış kadar oldu bülent bey ve sevgili eşine mutluluklar diliyorum ikiside çok güzel görünüyorlar ve mutlular mutlulukları daim olsun ayrıca sanada teşekkürler işini insan bu kadarmı güzel yapar arkadaşım
    öpüyorum

  2. blank

    )))))Nağişciğim,vallahi artık bu benim işim oldu,nerdeyse)))Magazin habercisi olacağım)))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.