Ayıp yani….

Çok sıcak bir akşam yine. Ama Allah’tan suyum akmaya başladı. Bu akşam yürüyüşe çıktık yine.Yollar ana baba günü.Öyle kolunu sallaya sallaya yürümek geçmiş artık. Hele birde 5 kişi bir hizada yürüyorsa yandınız. Pardon, afedersiniz diye yürüyeceksiniz artık. Şeyy bir şey itiraf edeyim mi, bu kadar kalabalıkta rahatımız kaçtı. Bunu sadece sade bir vatandaş olarak yazıyorum.Diğer yönden bakınca çok iyi. Sinop esnafının yüzü gülüyor diyorum.Bu kadar insanın ekonomik girdisi de güzeldir tabii. Ama Sinop bu kadar kalabalığa alışık olmadığı için, birçok konuda yetersiz kalıyordur. Pansiyonlar ,oteller full doluymuş.Otoparklar dolu,ara yollar,caddeler neredeyse çift sıra dolu. Plajlar dolu ,yollar dolu…Ve ben ilk kez Sinop’u bu kadar dolu görüyorum. Sıcaklık 30derecenin üstünde 2gündür su yoktu, yani pek keyif verici bir şey yoktu şu sıralar.

Ramazanda böyle olmaz sanırım, göreceğiz. Bu akşam Garden Glass çok doluydu, bir yer bulduk ama, hiç esinti yoktu, bizde kütüphanenin bahçesine gittik. Neyse ki bir masa bulduk. Serindi de diğer yerlerden. Çıkarken çay bahçesinden,bir masa dikkatimizi çekti. Gelmişsin, oturmuşsun,  yemişsin,içmişsin..Ama masa böylede bırakılmaz ki…Her tarafta çöp kutuları var. Yediğin çekirdeğin kabukları böylede bırakılmaz ki.(((((AYIP YANİ…
Not:Sinop’lular kabak çekirdeği sever,bu ayçekirdeği??????

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Ben bu olayı istanbulda daha çok görüyorum.. Ve ağzıma geleni söylüyorum.. Kimse yanlış anlamasın ama bu masa biraz dedikodunun cirit attığı bir masayı gösteriyor.. Fincan ve pet şişeyi görüyorum masada.. Her neyse daha fazla konuşmayayım yoksa hiç susmayacağımı biliyorum.. Ama bir kaç hanzonun yaptığı bu pasaklılığı kınıyor..

    Saygılarımla
    Tibet..

  2. blank

    Temiz bir çevrede yaşamak istiyorsak,temiz bırakmalıyız.Teşekkürler yorumunuz için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.