Şimdide iyi akşamlar….

Dün sabah günaydın dedim ve kaçtım o kaçış, ancak gelebildim. Yazın çok zor oluyor günlük yazmak. Aslında çok şey paylaşmak istiyorum sizinle de vakit olmuyor. Malum yaz olunca daha çok dışarıda oluyorsunuz, misafirleriniz oluyor uzaklardan gelen, ilgilenmek durumunda kalıyorsunuz, hele birde deniz girince işin içine vallahi yorgunluktan geberiyorsunuz))))

Bu sabah tam oturdum günlüğümü yazacağım, arkadaşım aradı haydi denize gidelim diye. Bende hayale bakıyormuşum ki, hemen hazırlanıp çıktım.

Öyle akıntı vardı ki denizde,1saat hem sohbet ettik denizin içinde hem de yüzdük. Ama akıntıyla bir saat mücadele etmekte bayağı yordu.

Bu sabah küçük ablamda geldi))Ekip tamamlandı.  Ağabeyimin misafirleri gidince bir araya gelip bütün gece eski anıları anlatacağız.Benim aslında çok fazla eski anım yok hatırladığım.Çünkü ben 6 yaşındayken hepsi beni bırakıp  evlenip gittiler.)))

blankblankblank

O gece, seslerini kayıt edeceğim,videoya çekeceğim,resimler filan çok güzel anılar olacak elimizde..Özlemişim, epeydir dördümüz bir araya gelmemiştik)))

Dün akşam yürüyüşten sonra yine Garden Glass’a gittik. Akşamları harika oluyor hava ve deniz yine süt limandı. Ama bir o kadarda nem vardı. Yan masada Sezen ve eşi evlilik yıldönümlerini kutluyorlardı arkadaşlarıyla. Onlarında resmini çektim ve mutluluklar diledim. Bizim masaya da pasta yolladılar eyvaaaah dedim(((Eğer yazın çok fazla aktif olmasam ya kesin kilo alırdım, Allah’tan beş dakika durduğumuz yokta kilo almıyorum. Ama 100gram 100 gramda veriyorum))))Altın mübarek sanki, ayrılmak istemiyorum)))))))Ayy Yasemin Hanım(diyetisyenimiz) duymasın))))

Bu akşam gitmedim yürüyüşe, günlüğümü yazayım ve dikiş dikeyim dedim.

İşte böyleeee…..Eee sizde ne var ,ne yok?)))))))))

Not: Aynur’cuğum güzel çıkmışsın …)))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.