ailem

Sinop’u geri istiyorum….

Bu ne kalabalık, bu ne yoğunluk. Sabah maaşımı çekmek için bankamatik önüne gittiğimde uzun bir kuyruk vardı,diğer bankamatik çalışmıyordu, bu sabah bozuldu dediler.Üzerinde çalışmadığına dair bir yazıda yok.Allah ‘tan bu sabah kuyrukta olanlar para çekmeyi biliyorlardı da,onunla ilgili bir sorun yaşanmadı.

Oradan bir başka ödeme için postaneye gittim, içeri girilecek gibi değil, oradan başka bankaya aidat ödemeye gittim, kuyruk…Kaldırımlardan yürünecek gibi değil,caddeye indim mecburen…Bankalara girilmiyor,yollarda yürünmüyor,çay bahçelerinde oturacak yer yok.Plajlarda öyleymiş.Sanırım ramazan geliyor diye millet temmuz ayında Sinop’a akın etti.Bende bu kadar met edersem gelirler tabi.))))

ailem izlesene.com

Şaka bir yana, gerçekten bugün çok bunaldım. Hava kapalı, ara ara yağmur yağsa da sıcaklıkta değişen bir şey olmadı. Nem çok. Ve ben eve, zor attım kendimi. Doğruca duş tabii.

Yemek yapayım dedim, bamyaları ayıklıyorum baktım bir kısmı 1cm’den küçük, onları da ayıklayacak durumum yoktu, kalan iriler benimdir dedim, diğerlerini atmak durumunda kaldım, o minikleri de ayıklasam kafayı yerdim herhalde))))

Ne ise şimdi daha iyiyim. ))))

Ahh ahh dün akşam çok, ama çok güzeldi))))Öyle mutlu oldum ve oldular ki ablalarım ve ağabeyim)))

Yıllardır 4 kardeş bir araya gelmemiştik. Ben diyeyim 15,siz değin 20yıldır.Bu sene 4dümüzde bir memlekette olunca bir araya gelip anılarımızı anlatalım dedik.Yeğenim de (ağabeyimin kızı) bizlere ayrı ayrı sorular hazırlamış, onları not aldı,ben ses kaydı yaptım.Sonra tekrar hepimizi ayrı ayrı videoya aldı.Ben 10 yıl sonra doğmuşum en küçük ablamdan, onun için eskilerden fazla bir anım yoktu.Ablalarımı dinledikçe şaşırdım kaldım))Hem hüzünlendik,hem güldük.Ağabeyimin de pek fazla anısı yoktu, çünkü o da okumak için ayrılmıştı ve sonrada tayin durumundan, yine Sinop dışında olmuştu.Küçük ablam çok çekmiş,ağabeyimden)))Babamın bir sürü anısını dinledim,hiç bilmediğim.Sıra bana gelince ben, daha yakın zamanki anılarımı anlattım,anne ve babamla ilgili.Ve benimkiler hep iyiydi))

En sonrada şarkılar söyleyerek anılarımıza son verdik)))Fotoğraflarda çektik ama, fotoğraf makinemin belleği doldukça diğer bilgisayara aktarmak durumunda kaldık.Şu anda benim elimde son video kaydı var kapanış yani)))

Sizlerle onu paylaşacağım.Ahh ahha çok güzeldi dün gece,keşke annem ve babamda yanımızda olsaydı..Hepimiz annem için, hep iyi şeyler anlattık.Gerçekten ‘O BİR MELEK’ miş.Çok özledim,çooooooooook(((((((((((

İnşallah, Allah seneye yine, 4 kardeşi mutlu ve sağlıklı bir şekilde bir araya getirir.)))AMİİİİİİİİİİİİN..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.