BULUNDUUUUUUUUU)))

Bugünden beri hiç keyfim yoktu, kendimi işe verdim, evi temizledim, yemek yaptım, valizimi hazırladım, ütü yaptım derken hep kafamı dağıtmak için bir şeylerle meşgul oldum.
Şimdi merak etiniz değil mi, ne oldu diye?
Aslında malumunuz birden fazla şey oldu ama benim kafam daha çok, kaybolan doğum günü hediyeme takıldı. Düşünsenize, 1gün önce arkadaşlarımın hediye ettiği bilekliği düşürmüşüm.((((Manevi değeri ne kadar büyük.
Dün gece, basketball maçını kalabalık bir yerde izleyelim de daha çok heyecan yaşayalım diye, Arma Disco Bar’a gittik. Gerçektende büyük ekranda, kalabalıkla izlemek çok güzeldi. Açık hava olduğu içinde, çok serindi kalkıp, 2. yarıyı arkadaşın evinde izledik. Sonuç da Amerika’da şampiyon olsa, bizimde 2. olmamız çok sevindiriciydi. Ama ben bu arada bilekliğimi düşürmüşüm, sabah kahvaltıda fark ettim. Hemen açılıp, yatağa mı düştü diye baktım ama yoktu.Evi altüst ettim yoktu,arkadaşımı aradım evinde mi düşürdüm diye, yine çıkmadı.Sonra discoda çalışan oğlumun arkadaşını aradım.Akşama bakarım dedi ve biraz öncede bulundu haberi geldi ,gidip aldım)))))Şimdi çok mutluyum,aslında yüreğimin bir bölümü de devamlı bulunacak diyordu.
blankblankblankblankBenim kaybolan her şeyim şimdiye kadar bulunmuştur. Nisan ayında gözlüğümü kaybettim, hem de daha 1hafta olmuştu alalı ve taksitlerini ödemeye başlamamıştım düşünün. En son sırt çantama koyduğumu hatırlıyorum hepsi o. Aramadık yer bırakmadım yine. Arkadaşım dedi ki, ya neden belediyeye sormuyorsun? 2 ay sonra bir gün, belediyenin önünden geçerken aklıma geldi, halkla ilişkilere girip sordum, bana demezler mi, 2 aydır burada tutuyoruz diye)))))Nasıl sevindim anlatamam)))Çünkü aldığım her şey helal parayla alınmıştır,içinde alın teri vardır.Ve onun için de derim ki hep, benim malım kaybolmaz))))
Gelelim referandumaaa…..Evetler çoğunlukta oldu,ne yapalım,milletin takdiri,saygımız vardır, şimdi de Evetler ,Hayır’lı olsun))))Bakalım, ne hayırı olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

balıkçı teknesi
Yükleyen ncabaci. – Yepyeni haber videoları

balıkçı teknesi
Yükleyen ncabaci. – Dünyadan haber videoları
Size hemen bugünü anlattım ,dün balığa çıkmıştık,2kilo kadar cinekop ve 1,5 kilo kadarda istavrit tuttuk.Cinekopu yakalamakta ayrı bir zevk,4 tanede kaçırdım. Zehirli balıklarda geliyor ara ara ,dikkat ediyoruz elimizi sürmeden önce tabii.Bu arada etrafta kocaman balıkçı tekneleride hazır bekliyorlardı ,sanırım haber gelecek ve hemen harekete geçeçeklerdi.Biz saat 14.00de balığa çıktık,çok dalga vardı.Yani inanın, ayağımı teknenin demirine koydum,batıp batıp çıktık))Düşsem birşey olmazdı,çünkü deniz sıcaktı,fakat çıktığımda üşürdüm )))))Saat 19.00 zu geçmişti geldiğimizde,o saattede rüzgar durmuştu,çok güzel görünüyordu Sinop.Sizin için yine videoya almıştım)))İyi yapmışmıyım?))))İyi haydi biraz seyredin)))
Şimdilik iyi geceleeeeeeeeeer))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank
    ZEHRA SEYMEN ŞİMŞEK

    Sinop’ta yaşamak böyle birşey, bende yıllar önce rahmetli arkadaşımla bir örnek aldığımız bilekliği kaybettim, ertesi gün fark ettim ve çok üzüldüm, eşimle şehir kulübüne gittik otururken garsonlardan biri geldi dün sizin oturduğunuz masanın altında bileklik bulduk sizin olabilrmi dediğinde dünyalar benim oldu, işte Sinop ve Sinop’lunun farkı. İnşallah bize de birgün Sinop’ta yaşamak kısmet olur. Üzüntüsüz günler dileğiyle.

  2. blank

    )))))Ben de sizin için inşallah diyorum ve çok teşekkür ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.