Selaaaaaaam,ben geldiiiiiiiiiiim:))))

Bir  yaş daha alıp geldim,işin garibi daha da genç hissediyorum kendimiJ)))Dün akşam önce bir düğüne gittik,ardından da arkadaşlarım,bana geldi,yedik içtik,güldük,sohbet ettik,güzeldi))Hediyelerimi açmakta ayrı bir zevk verdi. Hepsi de çok  güzeldi,arkadaşlarıma  ayrı ayrı teşekkür ediyorum.))))

Ben de dün kendime hediye alayım diye çıktım ama,malesef kuyumcu kapalıydı.Bir alyans beğenmiştim ,doğum günümde alayım dedim ama bayram olduğunu unutmuşum,daha doğrusu açar diye düşünmüştüm,artık yarına kaldı.Baktım yüzüğü alamıyorum bende kendime şık bir yelek tarzı birşey aldım,uzun,bir ara giyerimde görürsünüz)))Hatta bugün oy kullanmaya giderken giymiştim.

Ne çabuk geçiyor günler ,şimdi ben 364 gün daha mı bekleyeceğim,doğum günüm için)))Tanrım bu satırları yazan ben miyim,inanmıyorum..Benn…. Evet  ben….Yıllarca yeni yaş alıyorum,yaşlanıyorum diye ağlayan ben,bu gün 364 gün daha mı bekleyeceğim diyorum,hayırdır inşallah)))))

Nasılsınız dostlar ?Sevgili facebook arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum 58 kişi doğum günümü kutlamış,sağ olsunlar ,iyi ki varsınız arkadaşlarım,sizleri seviyorum.)))
blankblankblankblankblankblankblankblankblank

Bugün Sinop rüzgarlı yine,gündoğrusu var.Ama sıcağı yerinde.Bu arada bugün fark ettik,yine biz bize kalmışız. Bayram da gördüğüm,Mersin’den gelen bir arkadaşımız,Sinop çok kalabalıklaşmış,korkunç olmuş,burada ki evimizi satmayı düşünüyoruz demez mi! Şaşırdım kaldım.Yok dedim,bu yaz ve bayram da kalabalıktı,diğer günler yine eski Sinop.Demek ki biz alışmışız yıllardır,sakin Sinop’a,alt yapımızda yeterli olmayınca ,kaldıramadık kalabalığı.Onun içinde biraz ürktük galiba.Farkında sınız değil mi,biz epeydir denize de girmedik.Sanırım en son ağustos ayında bir gece girmiştik,sonra hiç girmedik.Halbuki daha denize girme hayalleri kuruyoruz.Geçen sene en son 18 ekimde girmiştik,bakalım bu sene kapanış ne zaman olacak.

Bu akşam çok heyecanlı bir gece olacak,dün akşamda heyecanla NTV kanalında basketball maçımızı izlemiştik,12 dev adamımız gerçekten harika.Bu akşam kendimize, toplulukla izleyebileceğimiz bir yer bulup,tüm arkadaşlarla gideceğiz,millet olarak hep birlikte o heyecanı yaşayalım)))Bu arada başka heyecanda, referandum sonuçları bakalım ne olacak???Artık ne çıkarsa bahtımıza,hayırlısı olur inşallah))))

Sevgili okurlarım,bakmışınız bu akşam Amerika’yı da yenip şampiyon olmuşuz.Ahhhh ahhh dokunmayın o zaman keyfimize.Bol şans diliyorum 12 Dev Adam’a.

Size de iyi günler,kendinize iyi bakın…

Not:Fotograflarımızı çeken arkadaşım resimlere girmek istemediği için,burada göremiyorsunuz.Kim olduğunu anladınız değil mi?F…..))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.