AŞKIN GÖZYAŞLARI.…

Hava içeriden, çok güzel ve sıcak duruyor…Dışarıda da öyledir sanırım.Henüz dışarı çıkmadım. Yalnız dün toplantıya giderken güneşi gördüğümde sıcak diye düşünüp ince giyinmiştim, akşamüzeri biraz üşüdüm. Yani güneş var diye ince giyinmeyin, yoksa soğuk algınlığına davetiye çıkarırsınız. Ama bu havaları da sakın kaçırmayın, muhakkak dışarı çıkın yürüyün, mis gibi havayı ciğerlerinize çekin. Ayy iyi ki Sinop’ta yım, yoksa bu yazıyı okuyunca içimde Sinop’a karşı büyük özlem olurdu, ben içindeyken bile bir gün görmesem denizini, parklarını özlüyorum inanın.

Eveeet…Bugün Perşembe ,yarın Cuma ve hafta sonu geldi bile.Bırakın hafta sonunu yıl bitiyor yııııl)))))Sizinde zamanınız bu kadar çabuk geçiyor mu?

Vallahi ben sadece koşuyorum)))))Ama hiç şikâyetim yok.)))

Aaa size bir şeyden bahsedeceğim. Hani şu sıralar güzel kitap okuyorum ya. Dün Sinop’ta bir kitapçı keşfettim. Düşünen Kitap Evi. Dün gittim o dükkana, Sakarya Caddesinde, pasaj içinde, sahibi de İsmail Kır. Kitaplara baktım.Sinan Yağmur’un ‘Aşkın Gözyaşları’ kitabını buldum.Tebrizli Şems’i anlatan biyografik bir kitap hemen  okumaya başladım.Zaten çok merak ediyordum Tebrizli Şems’i iyi oldu bulduğum.Bu kitabı 10 tl vererek aldım. İstersem okuyup geri getirdiğimde, bu kitap 5tl’ye düşecek ve 1tl’ye kiralana bilecek. Sonra bu ikinci el kitaplar 5tl’ye alınabiliyor, alırsanız okuyup geri getirdiğinizde yine 2. el kitaplardan 1tl’ye kiralayabiliyorsunuz. Bu usul hoşuma gitti, çok ekonomik. Size de tavsiye ederim. Hatta ben dayanamadım, birde Elif Şafak’ın,’Mahrem’ kitabını aldım 5tl’ye 2. el. okuyup onu geri götürmeyi düşünüyorum. Diğer aldığımı saklayabilirim))

Bir arada Rıza Nur Kütüphanesine gidip, ne kitaplar var ona da bakacağım. Biliyorsunuz oraya da üye olursanız, ücretsiz kitap kiralaya biliyorsunuz.

İşte böyle sevgili günlük…Hava güzel..Balık bol…Herkes yürüyüşünü yapıyor,parklarda oturuyor…Ohhh daha ne olsun….Sadece sağlık olsun))))

Kendinize iyi bakın, Sinop’tan sevgiler…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.