Resim Kursu…Ben….Süper Loto…

Bugün yine kurstaydım. Ve karakalem resmimi bitirdim. Astım sınıfa, arkadaşlarımda,hocamda çok beğendi.Sizin içinde yaptığım resmi çektim)))Şimdi aranızdan bazıları da, aman ne var bunda diyebilir,kesin kıskandığındandır))))))))))))))))Ya şaka diyorum ha…)))))

Benim ki, ilk denemeydi,çalışırsam daha iyilerini de yapacağıma inanıyorum.Elim yatkın,ruhumda da sanatçılık var,sülalemde de..İbrahim Çallı ,mesela çok yakın akrabamdır.Büyük babamın babası olur kendileri.)))))

Tamam şakayı sonlandırıyorum. Bu yazdığım doğru ama…. Annemin amcası çok güzel resim yaparmış. Hayal meyal hatırlıyorum. Seyit Mehmet derlerdi. Evine gittiğimizde duvarlarında asılı tablolar olurdu, ama vallahi resimleri hatırlamıyorum çok çok küçüktüm. Ben resim yaparken annem, amcama çekmişsin sen derdi. Amcası öldü, meşhur olamadı, hani çoğu kişi ölümünden sonra ünlü olur ya, o olamadı.(((Ama bence olması için resimlerinin piyasaya çıkması gerekirdi. Halbuki onun tablolarının durduğunu bile sanmıyorum(((((

Ne ise bu işe şimdi ben başladım, artık ne zaman meşhur olurumda tablolarım satılır bilemem)))))))))))))Sağlığım da  satılsaydı da bende dünyayı gezseydim. Ahhhh ahhhh

canım yine gezme istedi.))))))))))))))))))Ama bellimi olur,süper loto oynadım,bakmışsın çıkmış ,bakmışsın ben dünya turundayım….Anlayın o zaman ki,bu haftanın şanslısı benim))))))))

Hadi yine kıyamdım ,kıyamadıııım….Size de bol şans,bana zaten hepsi çok gelir…))))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    canım kutlarım resimlerin çok güzel eline sağlık.şapkalı resimde senin çizmenmi?Yalnız İbrahim Çallı olayına bayağı inanmıştım.okuyuncada bayağı gülümsedim öptüm canım.

  2. blank

    )))))))))))Beğendiğine sevindim hayatım.Şapkalı resim benim çizmem değil,bilgisayar marifeti)))Ben de seni çok öpüyorum.Sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.