YÜREĞİN ATTIĞI YER…BİLLİE LETTS..

Bir kitabı daha, dün gece bitirdim. Kütüphaneden 3 kitap birden alınca,

elimdekini bitirmek için geç saatlere kadar okudum. Hatta sabahta Nefes Nefese ‘ye  başladım bile.)))

Yüreğin Attığı Yer, okunabilir bir kitap, okurken canım sıkılmadı. Bir hayat mücadelesini anlatıyor ve hepimizin içinde iyinin de, kötününde olduğunu bir kez daha görüyorsunuz. Ve birbirine yardım etmenin güzelliğini, kimseyi küçümsememeyi..Ben bunları buldum bu kitapta..

Dün elime kitapları alıp kütüphaneden çıktığımda içimde bir heyecan ve sevinç vardı inanın. O sevincin neye benzediğini yolda buldum.Sanıyorum orta 1. sınıftaydım.O sene okul açılırken babam bana kendinden desenli bir rugan ayakkabı almıştı.Şimdiye dek beğendiğim,muhteşem bulduğum ,çok sevdiğim ayakkabılarımdan biriydi.Hala gözümün önünde.Yuvarlak yuvarlak kendinden desenleri vardı.Pırıl pırıldı.Ayağıma giymeyip elimde taşısam diyordum.O kadar güzeldi benim için.Okulun ilk günü giymeden önce 3-5 gece baş uçuma koyup,gece uyanıp uyanıp sevmiştim.İşte dün kitaplar elimde eve gelirken aynı sevinci keşfettim kendimde)))Nerden nereye….

Hepinize iyi günler diliyorum.Sevgiler Sinop’tan..Ay unuttum ya…Günaydıııııııııııııııııııııın))))))

Güzel söz: Para açlığı giderir,mutsuzluğu değil,yemek mideyi doyurur,ruhu değil..

SHAW

Ya kitap?

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.