Can dostlarım….

Bugün Sinop yine harikaydı. Kütüphaneye gidiyordum, sahilden gideyim dedim.O deniz nasıl süt limandı anlatamam.Ayyy nasıl dua ettim,Sinop’ta yaşadığım için.Bugün birde bütün banka önleri ve içerisi acaib kalabalıktı.Bayram sonu herkes ödeme yapmak için kuyrukta bekliyordu.
Bugün okuduğum kitapları kütüphaneye iade ettim. Ve 3 kitap aldım.Tabii okuduktan sonra güzel mi, değil mi söyleyeceğim.1.Ayşe Kulin’in Nefes Nefese,2.Ahmet Ümit’in Bab-ı Esrar,3Hande Altaylı’nın Maraz’ı.Bakalım okuyayım fikrimi yazarım.Ne kadar çok kitap var anlatamam baktım elimde 5 tane ay ayrılamadım bir türlü hepsini alasım geldi.Zaten en fazla 3tane alabiliyorsunuz bir seferde.15 gün içinde de geri götürmek durumundasınız.Şimdi bir soluk elimdeki kitabı bitirmeye çalışıyorum.
Bu arada kazağımı ördüm bitti. Yün aldım ikincisine başlayacağım ama, kitaba öncelik vermek istiyorum))))
Kitaplar can dostlarımız. Allah sizi kitapsız bırakmasın)))))
Güzel söz: Dört şey geri gelmez, atılan ok, söylenen söz, kaçırılan fırsat, ve geçen zaman.
ANONİM

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    I am Happy ,you like my blog.)))Usualy Iwrıte everyday.

  2. blank

    Waoooov)))))))))This is good…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.