Geeeeç bulduuuuummm,çabuk kaybeeettiiiiiim…………….

Dün gece saat 2.00de yatmıştım. Saat 3.15de su sesiyle uyandım.Ama o kadar tazziksizdi ki,bir kap doldurup yattım,4.00de yine kalktım bu seferde gerekli şeyleri yapayım, temizliyeyim derken saat 6.30 olmuş.Tekrar uyuyup uyandığımda saat 9.00 olmuştu.Dün akşam demiştim ya bize sulu geceler,size iyi geceler diye gerçektende öyle oldu.Ama maalesef sular 12.00 sularında yine gitti. Geeeeççç bulduuuuuum,çabuk kaybeeetttiiiiiiiim…..şarkısı dilimde şu anda.))))

Artık kafayı takmayacağım, gitti yere kadar)))Yarın belediyeye gidip, yazın yapmadığınız su kesintisi yüzünden size minnetarım diyeceğim.)))))))

Bakın iyi ki de sular kesilmiş yattım yeniden aldım kitabımı elime 150 sayfa kadar okudum. Gözlerim çift görmeye başladı artık.Kitapta çok güzel Ahmet Ümit’in Bab_ı Esrar’ı.Oku oku bitmiyor.400 sayfa var.

Bugün bir arkadaşım, İstanbul’dan beni arıyor, kitapçıdayım hangi kitabı alayım diye soruyor. Dedim vallahi aklıma gelenlerin hepsi şu anda kütüphanede var. Para verme dedim. Bak dedi Elif Şafak’ın Firarperest’i var onu alayım mı diye sordu..Son kitabı al istersen dedim. O daha kütüphaneye gelmemiştir diye konuştuk.Dedi ki önce sen okuyacaksın,iyi ise de sonra ben okurum))))))))))))

Ben artık aramızda kitap eleştirmeni olacağım))))))))))))

Geçen gün belki okumuşsunuzdur,  Terme’li sanatçı Şükran Moral’ın sergisini. Çok aykırı.Ve son sergisini eleştirenlerde sanatçılar değil, hep köşe yazarları olmuş.Çok enteresandı son yaptığı,  basından da gizli yapılmış ama yinede medyaya yansıdı. Araştırısanız neden bahsettiğimi anlarsınız. Veya okuduysanız biliyorsunuzdur zaten.

Bakın şu adreste de çarpıcı fikirlerini açıklamış. İsterseniz okuyun. Ben sanatçı değilim eleştirmek bana düşmez.)))))

http://www.aslioktener.com/yazilar/09.htm

İyi pazarlar efendim))))))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.