İmdaaaaaaaaatttttttttttttttt…(Bence bu yazıyı okumayın)

Yine geldiler bana((((((((ya ne oluyor böyle,burcum bir şeyin etkisine girdide böyle bütün aksilikler üstüme üstümemi geliyor(((((((((((İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT..

Şöyle uçsuz bucaksız bir ormana gidip avazım çıktığı kadar bağırsam diyorum..Veya denizin ortasındayım bir teknede ben bağırıyorum İmdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye..

Vallahi ara ara gelir bana biliyorsunuz, bu sefer iyice geldiler. Aslında bende bir şey yok vallahi çevresel etkenler beni bunalıma soktu(((((

Bugün kendi kendime iyi olacağım dedim, kafayı takmayacağım dedim. Ama yok anacığım olmuyor…Kaçamıyorsun, kaçsan da ,onlar seni buluyor.

Sabah bir yakınımın başına geleni duydum, telefonla uzun uzun konuştuk, üzüldüm, daha ben söyleyemeden sıkıntımı, onun sıkıntısına üzüldüm, benim zaten şahsımın sorunu yok, dedim ya sorun çevreden geliyor. O bitti, başka akarabadan başka olumsuz havadisler. Artık telefonu filan açmasam mı ne yapsam, bu seferde sorun kapıdan gelir))))Ay gülümsedim maşallah maşallah , iyiye gidiyorum galiba)))

Bakın böyle yazıyorum ki deşarj oluyorum,belki rahatlarım diye.Hatta rica ediyorum okumayın tamam mı,bu yazımı okumayın bu benim beynimi boşaltma yazısı olsun.,size de bendeki negatiflik bulaşmasın.yazdıklarım pc ‘de kalsın,benden de çıkıp gitsin.)))

Yoksa şimdi başlayacağım,

Oynatmaaayaaaaa aaaaz kaldıııııııııııııııı……………………….devamı neydi yaww????

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.