Kuzey Yıldızı…..

Daha önce web siteme konuk olan Sayın Yaşar Sarıkaya’nın, Kuzey Yıldızı projesine destek olan, çalışmalarından birindeydim dün. Yaşar beni davet ettiğinde büyük bir heyecan duydum. Çocukların şarkılarını dinleyecek, gösterilerini izleyecektim.
Kültür Müdürlüğü Salonunda sadece velilere yapılan bir gösteriydi. Çocukları göreceksiniz hepsi harikaydılar)))Bol bol resimlerini çektim. Bazı gösterilerini de videoya aldım.)))
Gösteri bittiğinde velilerin yüzündeki mutluluk ve gururu, çocukların gözlerindeki sevinci görmeliydiniz. Eskiyi anımsattı dünkü gösteri yine bana. Çocuklarımın ilkokuldaki hallerini))Zorlada olsa izin alıp giderdim yapılan çalışmalara. Aman ne heyecan duyardık, nasıl yapacak diye. Dünkü çalışmada da çocuklardan birinin karnı ağrıdı heyecandan. Canlarım benim ya)))Hepsi yaptıkları işi büyük bir ciddiyetle yaptı ve başardılar da. Bakın videoları izlerseniz bana hak vereceksiniz.blankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblankblank
Yıllar önce boyama kursuna gidiyorum, birçok tişört, şort boyadım çocuklarıma. Sene sonunda defile yapacağız bu kıyafetleri giydireceğimiz çocuk bulamadık. Ne ise kızım kabul etti giyip sahnede sergilemeye, ama oğlumun kabul etmeyeceğini biliyordum. Ona da şöyle bir teklif getirmiştim.
Tansu’cuğum, okul, kıyafetleri sahnede sergileyecek çocuk manken arıyor. Ücretli, acaba düşünür müydün dedim. Biraz durdu, kaç para verecekler dedi. İyi bir rakam söyledim, ne yapacağım dedi ve kabul etti. Büyük bir ciddiyetle ve çok güzel kıyafetleri sundu, kendisinden istenilen her şeyi, işi gereği, yerine getirdi. Ben de cebimden ücretini ödedim)))))))))Anne yine böyle iş çıkarsa haberim olsun demişti. Sanıyorum 5 yaşındaydı o zamanlar. Defilesi bitince kucağımızda uyumuştu))))))))
İşte böyle, çocuklar büyüyünce her olayda, bir anınız aklınıza geliyor, yüzümüz gülümsediği sürece güzel demektir.)))
Dün gösteri dönüşü Uğur Mumcu Meydanında bir görüntü yakaladım ,sanki karşı sahilde yangın var gibiydi.)))
Size güzel bir Pazar diliyor, sevgilerimi sunuyorum….)))
Güzel sözler: Çocukların, nasihattan çok iyi örneğe ihtiyaçları vardır.
Joseph Joubert



kavak yelleri
Yükleyen ncabaci. – En harika videolar burada

kuzey yıldızı gösterileri
Yükleyen ncabaci. – Diğer müzik videolarına göz atın.

kuzey yıldızı
Yükleyen ncabaci. – Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

kuzey yıldızı
Yükleyen ncabaci. – Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

kuzey yıldızı
Yükleyen ncabaci. – Öne çıkan müzik videolarını izleyin.

kuzey yıldızı
Yükleyen ncabaci. – En harika videolar burada

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Yorum

  1. blank

    Eğitim sürecinde göstermiş olduğu başarılarını gerçekleştirdiği bu etkinlikte de gösteren Ayşe Sarıkaya’yı öncelikle tebrik ediyor.Büyüleyen gösteriye candan adapte olup izleyicilere neşeli dakikalar yaratan minikleri tebrik eder;bu güzellikleri sitesine taşıyıp bizlerle paylaşan site yöneticisi Nilgün Cabacıyı’da kutluyorum.Başarılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.