Tokat’ta yaşayanlara müjdeee…….

Merhaba arkadaşlar..Web sitemin müdavimleri..Size haberim var.Özelliklede bu haber Tokat’ta yaşayan ve diyet yapmayı düşünenlere gelecek, güzel bir haber.

Sizin için güzel, bizim için üzücü oldu maalesef.1yıldır, Samsun’da kontrole gittiğimiz, diyetisyenimiz Yasemin Elmacıoğlu’nun Tokat’ta tayini çıktı. Ve maalesef, bizde bugün son kez kendisine kontrole gittik. Çok cici bir bayandı, çok ilgilenmişti bizimle ve sayesinde epey de kilo verdik. Bundan sonra artık Tokat’ta yaşayanları zayıflatacak.)))

Bize de başka bir diyetisyen arkadaşını önerdi. Napalım biz de bir şekilde başımızın çaresine bakacağız ama, kendisini de çok özleyeceğiz.

Sinop’ta da diyetisyen var. Ve sanıyorum 3 taneymiş. Ama şu,kasımızı,yağımızı,vücudumuz da ki su oranını ve daha birçok şeyi gösteren makine dan yok.Şöyle bir imza kampanyası filan başlatsak ta Sinop’a da getirtsek.Aslında pek pahallı bir şeyde değildir. Şu konuyla bir ilgilensem de, size de bilgi versem. Bugün Yasemin Hanım diyordu, Sinop’tan giden bizden başka bayanlarda varmış. Bir bayan mesela,1 yıl da 35 kilo vermiş. O aletten burada olsa, daha bilinçli ve güzel zayıflardık diye düşünüyorum.

Bugün, doktordan sonra, Yeşilyurt’a gittik, mağazaları dolaştık, gezdik ve geldik. Bu sene yeni yıl coşkusunu pek bulamadık Yeşilyurt’ta. Mağazalarda öyleydi, pek sessiz geldi. Ekonomik kriz herkesi vurdu galiba, fazla indirimde yoktu.

Bugün böyle geçti, akşam da yine Ali’ye gıcık oldum. Şimdide tutturdu Osman’ı isterim diye.((((Caroline, Osman’ı zehirler yaaaww. Mete’de böyle baba varken, daha bu çocuğun başına çok şey gelir, çooooook…

Haydi iyi geceler…Offf yine saat  24.00 dü geçmiş((((

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Tokatta yaşayanlara müjde haberiniz, yöreye yakışan bir başlık olmuş öncelikle onu belirtmek isterim.Tokat’ta yaşamasamda Tokat’ı bilen bir kişi olarak Diyetisyen Yasemin Elmacıoğlu hanfendinin bu görev yerindede mutlu olacağı inancıyla şunuda dile getirmek istiyorum.Sinop il sağlık müdürlüğü kadrosunda görevli Diyetisyen Ebru Çebi Doğan hanfendi gerek yaptığı eğitimlerle ve gerekse Diyet konusundaki bilgi birikimiyle sanırım Elmacıoğlunun yerini dolduracak bir birikime sahip olduğu inancındayım.Diyet konusundaki tüm taleplere anında cevap verip gereken tedavi şekilinide uygulamaya koyuyor. Yani bu bağlamda uzaklara gitmeye gerek yok inancıyla bir randevuyla bu sorunun bir sıkıntı olmayacağı kanısıyla sağlıklı ve neşeli günler dilerim.

  2. blank

    Özkan,eğer bu konuda sen de bana destek olursan,eminim diyet için gerekli olan makinanında Sinop’a gelmesini sağlarız.Ve böylece de Sinop halkı çareyi çevre illerde değil,Sinop’ta bulur.İlk fırsatta Sinop’ta ki diyetisyen Ebru Çebi Hanımla görüşmemde fayda var düşüncesindeyim..Bu konuda desteğini bekliyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.