Vay arkadaş…

2 gündür yazamadım size. Ya gerçekten diyorum gün yetmiyor. Bu kadar koşuşturulur mu kendimi anlamış değilim. Eğer kafamda tasarladıklarımı yapamazsam da huzursuz oluyorum.

Zaten haftanın 3günü öğlene kadar yok sayıyorum, spora gittiğim için. Spor bir saatte olsa, salona git gel, duş al derken öğlen oluyor, resim yapıyorum, örgü örüyorum, geziyorum, kitap okuyorum, konservatuvara gidiyorum derken, günler geçiyor. Bu sabah yine sporumuz vardı, sonra biraz alışverişe çıktım ne aldım bilin bakalım))))Yeni yıl ağacı ve aksesuarlarından alıp kurdum bile evime))))

Yıllardır kurmuyordum, ben deki ağacı ve aksesuarlarını da kızıma vermiştim, ama bu sene içimden geldi alıp kurdum. Kurarken de yine eski günler geldi aklıma. Amerikalılar zamanında her yıl Christmas’tan önce kurardık PX’e. Daha çokta ben süslerdim ağacı. Bayanım diye bana dekore ettirirdi arkadaşlarım. Hele bir yıl, arkadaşlarımızdan biri christmasta noel baba olmuş, gelen  müşterileri  ho ho hooo diye kapıda karşılamıştı)))

blankblank

Bu akşam Vay Arkadaş filmine gittik. Epeydir istiyorduk da bu akşam kısmet oldu. Ben beğendim filmi, espiriler çok güzeldi. Fakat baştan sona küfürlü konuşmalardan rahatsız oldum. Küçük çocuklarınızı götürmeyin. Zaten filmde de +13 yazıyor. Ama bunun dışında rollerini çok iyi yapan 3 kafadar özelliklede Tik’i çok başarılı buldum. Demet Evgar’ın da yaptığı boru dansı mükemmeldi.)))Hele burada, Tik, Evgar’a, siz boru, tasisat işinde filan uğraştınız mı diye sorması, biz gülme kırizine soktu..))))(Filmi izleyenler espiriyi anlar)

Sineme dan sonra Yalı Kahvesinde birer çay içtik ve eve geldik.Ama bu seferde apartmanda komşular bir araya gelip oturacaktı,onlara da ziyarete gidince saat oldu.1.00.Ayy çok yorgunum ,çok uykum geldi.Haydi bana müsaade…

İyi geceleeeeeeer…

Yine unuttum yazmayı, Pazar günü Sirk geliyor Sinop’a. Resmini koyuyorum gerekli bilgiyi oradan alabilirsiniz…Bence kaçırmayın, güzele benziyor..

Yaa Sinop küçük yer dersiniz, görüyorsunuz değil mi, ne faliyetler var)))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.