MediBafra Hastanesi….

2 gün oldu yazışmayalı sanırım. Dün değil bir önceki gün yarım gün hastane deydim. Ortapedi doktoruna gittim, kolumda ve dizimdeki sorun için, doktorda MR istemez mi dizimden.(((MR’ra da, günü 8 Marta verdiler. Düşünün 4 Ocaktan 8 marta kadar gün yok. Sonra MediBafra hastanesini önerdiler..Bende dün randevu alıp,bugünde Bafra’ya gittim.Sabah 7.45de çıktık.Sinop dışına çıktığımızda yağmur yağmıyordu.Yoların çok az bölümü hariç pek güzel olmuştu.Seçtiğim doktor Mustafa Kara Bey’di.8 tl ödedim.Saatim gelmeden de hemen ismim okundu.Doktor çok ilgili davrandı, bileğime de, dizime de birçok hareket yaptırdı, sonrada MR’a gerek görmedi.Kıkırdak yumuşaması olduğunu,yokuş inip çıkmamamı ,merdiven inip çıkmamamı söyledi..Spor da, diz hareketlerini yapma, çömelip kalkma dedi.Birkaç yapmam gereken hareketlerin listesini verdi,hemen de işim bitti,döndük.Vallahi çok sevindim.Çünkü burada ki doktor,Mr ‘dan sonra, ameliyat bile olabilirsiniz demişti.Çok şükür bir şey çıkmadı.Doktora daha sonra izah ettim,Sinop’tan geldiğimi,doktorun MR istediğini.Vallahi dedi,bende hastanemin para kazanmasını isterim ama,gerek yok dedi.Sinop’taki sizi nasıl muayene etmişti diye sordu,ben dizime bakmadı, dokunmadı dedim.Dolayısıyla kendisine güvendim ve Sinop’a döndüm. Eğer MR çekilseydi,onun içinde hastaneye 25 tl ödeyecektim ve hemen veya öbür gün sonucu da alacaktım.Fakslaya biliyorlar sonucu.Yani çok şükür Sinop’a yakın iyi bir özel hastane var.Umarım Sinop’a da açılır,bizde daha rahat ederiz.
blankblankblankblankblankblankblankblankblank
Gitmişken diyetisyene de gideyim dedim. Yine, MediBafra Hastanesinin diyetisyen, Seçil Müderrisoğlu’na gittim. Diyetisyen için 30 tl istediler. Demek hastane ile antlaşması yok ki,30 tl. Orada da, son model vücud analiz makinesi vardı. Ona da çıktım, normalde aynı şeyleri söyledi.15 gün sonra gelin ücretsiz kontrol edeyim dedi. Fakat pahallı geldi. Gidiş dönüş,40 tl yol parası,30 tl muayene ücreti,biraz tuzluya patlayacak.Biz yine devlet hastanesinin diyetisyeninden bulursak iyi olacak,hem de ayda 1 gideceğimiz biri olmalı.Ahhh ahhh aslında şu analiz makinesinden Sinop’ta olsa ya gitmeye de gerek kalmayacak. Bugün oradaki makinanın fiyatını sordum 5-6 bin dolar dedi diyetisyen hanım. Yani şimdi bu Atatürk Devlet hastanesi için paramı? Umarım bu sorunu yakın bir gelecekte hallederiz. Sağlıklı yaşam için gerekli.
Saat 16.oo da Sinop’taydık.Haydi birde pazara bakalım dedik.Bazı pazarcı arkadaşlar bizi sabahın 8.30da görmeye alışıklar,,oooo günaydın abiii diye laf attılar))))))))
Hava bayağı kararmıştı ve Pazar çok çok kalabalıktı. İlk kez bu saatte pazarda olduğum için çok şaşırdım. Pazarcılar nasıl bağırıyorlardı anlatamam.Biri diyor ki,Po po por 750krş, po po poooooor 750 diye bağırıyor,750li anladım da öbürü ne dedim,portakal dedi)))))Pazar kültürüm sıfır))))Biride al ablacığım, aaaaaaaaaal,beğenmezsen muayyer diye bağırıyordu.Ayy onu da anlamadım kusura bakmayın ne demek istiyorsunuz böyle bağırırken dedim.Garantili mal ablacığım beğenmezsen geri getir dedi)))))))))))))Bundan sonra ben akşamları pazara çıkayım da biraz kültürüm artsın))))
Şimdi evdeyiz yorgunluktan pestilimiz çıkmış, ama şükürler olsun ki,ameliyatlık bir şey yok.Bileğim içinde, çok kadında vardır bu sorun dedi.Malum el işleri, resim bu ağrıyı tetikliyor.Kazağımda vaktinde bitti hani))))Üstümdeki mor kazak son ördüğüm.Nasıl olmuş))))Mor renge de bayılırım.
Bugün bitti gelelim düneeee….

Dün toplantımız vardı. Giden Valimiz Sayın Hakan Gülençer bir veda mektubu yazıp yollamış çok duyguluydu. Yeni valimizde bugün göreve başladı hayırlı olur umarım Sinop için.
Dün akşam arkadaşımın kızının doğum günüydü, Repuclic’e gittik.Vallahi dün akşam çok keyif aldım oturmamızdan.Müzikte ,ortamda çok güzeldi. Güzel bir gece oldu bizim için.Daha, nice nice güzel seneler diyorum Burcu’ya….
Eeee bu kadar haber yeter, gidip te Fatma gül’ün suçu neymiş bi bakayım…Bir sürü suçlular çıktı dışarı, Allah sonumuzu hayır etsin…
İyi geceler…

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

2 Yorum

  1. blank

    Selam Nilgün abla, öncelikle geçmiş olsun. Bu diyetisyenlerin vücut analiz makinalarını bende burdaki diyetisyene sordum. Acilde sanırım röntgen çekilen yerde varmış, bozuk para atıp çıkıyorsun yardım amaçlı.Ama güvenilir olmadığını söyledi yolun düşerse bir bak istersen sahiden öyle mi?Sonuçları Samsun da aldığın sonuçlara yakın mı? sevgiler..

  2. blank

    Çok teşekkür ederim.Ben hastanede o makinayı gördüm.Şehirler arası seyahatlerde de masaj sandalyelerinin yanında vardır.Hiç güvenilir olduğunu samıyorum.O basit birşey. Bafrada gördüğüm son teknolojiymiş,diyetisyen öyle dedi. Samsundaki Fizik hastanesindeki,daha anlaşılırdı.Sonuçlar aynıydı.10 gunde 100gr vermiş olduğumu gördüm)))Umarım yağdan kaybetmişimdir.Bir an önce Atatürk Hastanesine alınır dileklerimi yineliyor,sağlıklı günler diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.