Melek Hanım…..…

Merhaba…

Geçen hafta, bazı işlerim yüzünden resim kursuna gidememiştim. Bugün en nihayet gittim. Özlemişim, hem arkadaşlarımı hem de resim yapmayı.))))

Üstelik bugün Melek Hocan’ımın öğretmenliğe başlama yıldönümüymüş. Ne güzel değil mi, öğretmenliğe başlama günüm diye kutlaması)))Hani biz doğum günlerimizi, evlilik yıldönümlerimizi, emekliliğimizi filan kutluyoruz da, bu seferki farklı bir kutlama oldu benim için. Ve dedim ki ,insan istemesin, aslında her gün yeni bir gün,her gün yeni bir başlangıç..Yeni bir güne başladık,bugün yine sıhhatliyiz, sağlıklıyız diye, olumlu düşünüp,her yeni günü kutlamak gerek.Gerçekten, böyle düşünmek lazım bence.

Melek Hanımda o kadar hayat dolu ve neşeli ki, o sınıfa girer girmez hepimizin neşesi geliyor.))))Hem dili tatlı,hem de kendi…Birde bugün elide çok tatlıydı))))..Sanırım 15 kişi kadardık  sınıfta.Melek Hanım, işe başlama yıl dönümüm diye getirmiş tatlıları, getirtmiş su böreklerini…Oooooo  nefisti hepside.Ben de diyetteyim ya,hepsinin uçundan azıcık aldım))))Sonrada poz poz resim çektim.
blankblankblankblankblank

Her günümüz böyle kutlama tadında geçer inşallah))))Yalnız pastasız, böreksiz olsun, malum rejimdeyim ya))))Ayyy biliyorum biliyorum bıktınız rejim lafından, ama ne yapayım biliyorsunuz 13 aydır diyetisyene gidiyoruz.)))

Bakın yine yazıyorum sporunuzu eksik etmeyin yaşantınızdan. Ev hanımları özelliklede sizlere sesleniyorum, oturmalarınızda ne olur çeşit çeşit börekler, tatlılar yapmayın.Unutmayın ki dostlarınız sizinle beraber olmak için geliyor,yaptıklarınızı yemek için değil.Eğer yaptıklarınız için gelen varsa, durum tehlikeli demektir,siz onu en iyisi özel çağırın o zaman)))))))))))))

Gençken belki durumun ciddiyetini fark etmiyorsunuz,ekmek elden su gölden gibi düşünüyorsunuz olabilir.Ama yaşınız biraz ilerledikçe,kolestrolünüz,şekeriniz,tansiyonunuz çıkınca,hele hele menepoza girince ………………..Yaaa o zaman işte vah akılsız kafam değip dövünürsünüz..Siz beni dinleyin, işe şimdiden sahip çıkın.Yemenin sonu yok.Ette versen ,otta versen karın doyuyor nasıl olsa)))))))))))

Ayyy özlemişim ya sizi, yine yazımı uzun tuttum.

İyi geceler…

Ah ahhh bu akşam yine Ali ve Caroline gecesi değil mi???

Durun durun sakin oluuuuuuuuuun. Allah Ali’ye gününü gösterecek, sürüm sürüm sürünecek)))))))))))))))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

15 Yorum

  1. blank

    sevgili nilgün hnim…resim kursu bizim icin farkili baslangiclara imzza atacak sanirim
    farkli dünyalardan sanatci ruhlu insanlarin bir araya geldigigi bir kursta hasbel kader tanistik birbirimizin sanatci ruhlu insanlarda görülen güzel yürekelrini gördükve birbirimize yansidik.insanlar ayna gibi birbirlerine yanislar gülücükler attigini<z bir aynadan görüntü size kesinlikle gülücklerle geri döner
    biz dünyaya güzel yüreklerimizle güzzellikler katmak icin geldik ve güzellikleri sürdürme adina beraberligimiz basladi..
    güzel yürekli sevgilia rkadasim nilgün hanim yüregin gibi güzel yorumlarin ve dileklerin icin tesekür ediyorum her zaman biribirimizin yaninda ve dimdik hayata gülümseme ve güzellikleri paylasma adina sonsuz tesekürler ve sitendeki tüm arkadaslara merhaba hosbuldum…
    sitenin artik takipcisi ve ve katkida bulunacak bir arkadasin oldu.)) hayirli olsun arkadasim::)) güzel günleri paylasmak dilegiyle seni kocaman öpüyorumm sevgi ve saygialr efendim…………..

    i

  2. blank
    Ayla Can SeVeN

    Merhaba ben Ayla Can SeVeN
    Calismalarinizda basarilar dilerim …
    Sevgi saygim ile..
    Ayla Can

  3. blank

    Güzel düşünceleriniz için ben de çok teşekkür ederim.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Sevgiler.)))

  4. blank

    Teşekkür ederim Ayla Hanım.Benden de size sevgiler,saygılar.

  5. blank

    aaa anne süpermiş yaptığın resim altına imza at ilk resmini canın kızına hediye et ben çok beğendim eline sağlık wallabenim tarzıma çok yakın birde beğendiklerimin arasında yerli iki insan kafası var onuda çok beğendim süper olmuş lütfen istiyorummmm lütfen 🙂

  6. blank

    Mukucuğum
    pozlar ve yemekler gayet guzel. Daha nice nice yıl dönümleri de diliyoruz.
    Ama dikili bri resim göremiyoruz aca neden?
    hala ısınma hareketlerindemiyiz?

  7. blank

    sevgili nilgün hanim sevgiler bizden kucak dolusu herşey icin tesekürler basarilar duraganligi asmak icindir basarilarinizin devamini dilerim..saygiar efendim…

  8. blank

    Canım kızımı kırarmıyım))))Sergiden sonra imzalayıp sana hediye edeceğim))))O iki zenci kafasınıda Melek Hanım yapmıştı.İleride bende sana yapar yine hediye ederim)))Neden olmasın)))

  9. blank

    Çok teşekkürler Melek Hanım.Ben de size başarılar diliyorum.Bu arada kızım yaptığınız resmi çok beğenmiş,müsade ederseniz bende aynısını, ileriki aylarda onun için yapmak istiyorum)))Sevgiler.

  10. blank
    x-ray technician

    Valuable info. Lucky me I found your site by accident, I bookmarked it.

  11. blank

    I do not have the angel about the admin files written the apology entered together and love greeting

  12. blank

    sevgili günsu begeni sözlerin icin tesekürler canim ne demek sen yeterki begen hazirlamasi bisden sevgiyle öpüyorum seni salikli basarili bir yasam temennisiyle öpüyorum kocaman ……..

  13. blank

    sevgili nilgün hanim…günsü icin can feda ne demen ben jest yaparim kendisine ama ne demek izin severek sözü bile olmas sevgilerimle .

  14. blank

    Teşekkürler Melek Hanım)))Sevgiler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.