Sülüman……

Bu sabah evden 9.30 da bir çıktım geldiğimde saat 17.00 olmuştu. Dönüşte arkadaşın dükkanına uğradım, saat 16.30 sularıydı. Naber ne yapıyorsun diye sordu? Bende bugün müdür yoktu, yarım saat önce çıktım diye cevap verdim)))))Yani bütün gün devlet memuruymuşum gibi dışarıdaydım.)))

Ne işin vardı yine diye soruyorsunuzdur muhakkak. Yine tadilat…Bitmedi gitti bu tadilat işim.Ama ne yaparsın,bakarsan bağ,bakmazsan dağ olur derler ya, öyle işte.

Bu sabah Sinop Küçük Sanayi Sitesine gidip fiyat araştırması yaptım. Yatak odası takımı için. Birçok sanatçı var gerçekten, mobilyalar hakkında bilgi aldım.

6 Mobilyacı dolaştım,5 nin de en büyük eksikliği görselliğe yer vermemiş olmalarıydı.  Haydi diyelim bilgisayar kullanamıyorlar, ama ya resimler. Birçok yerlere oda takımları yapmışlar bana söylüyorlar, ama hiç resim çekmemişler. Dedim ki, neden çekmediniz bakın şimdi o resimlere bakar fikir sahibi olurdum, görsellik çok mühim diye biraz fikir verdim. Haklısınız dediler. İçlerinden birinin şehir merkezinde show room’u varmış, sonra oraya gidip yine inceledim ama, istediğim tür gardrop yoktu. Bana sizin istediğinizden, falancaya yaptık diyor. Eee benimde falancanın evine gidip yatak odasına bakacak halim yok herhalde.

Yalnız İstanbul’dan gelen biri, tam teşkilat hazırlıklıydı.  Albümler oluşturmuş, kataloglar filan çok iyi di. Fiyat biraz tuzlu geldi bana. Ne ise epey fikir sahibi oldum, şimdi biraz muhakeme yapıp karar vereceğim.

Çok hayret ettiğim bir şey oldu ,ben gardrop fiyatından korkarken, esas para ardiyeye yaptıracağım dolaplarda yüksek çıktı..Çok enteresan geldi.Bu durumda en iyisi,ardiye için İstanbul’a gidip İkea’dan uygun fiyata almak galiba..

Ne ise biraz düşünüp taşınayım, öncelikleri tespit edip, karar vereyim.

Bugün öğlen, bizim kızlarla Pizza Pizza’da buluştuk. Baktık şu sıralar çok meşgulüz bari öğlen yemeği yiyelim birlikte dedik. Ben bugün cesar salata tercih ettim,yanında da çıtır kanat tavuk ve soğan halkası. Bilseydim salatanın bu kadar güzel ve doyurucu olduğunu kesinlikle sadece salata yerdim. Çok güzeldi. Üstünde kıtır ekmek ve tavuk sövüş vardı. Rejim içinde ideal bir seçim. Bilgilerinize. Bakın yorgunluk ve telaştan bugün resim çekmeyi unutmuşum))))

Affola…Bana müsaade şimdi, SÜLÜMAN’ı seyredeceğim)))

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.