Zey-De’de kahvaltı…

Malumunuz 1haftadır koşuşturmaktan, arkadaşlarımla da buluşamamıştım. Bu sabah Zey-De’de kahvaltıya gidelim dedik ve gittiiiiiiiiiik….
Aman Allah’ım neler vardı sofrada ne siz sorun ne ben söyleyeyim)))))Biz yeter dedikçe Banu doldurdu, dedik bu kadar yememize imkan yok diye birçok şeyi geri yolladık. Hoş sohbet, çok güzel bir kahvaltı oldu. Dışarının soğuğunu, içerisinin sıcak sohbeti bastırdı vallahi)))))
İşte böyleee …..Kısa kessem kusura bakmazsınız değil mi???))))))))))
Ayyyy yine çok güldüm, benim kahvaltıya gidip gitmemem veya bugün neler yaptığım sanki çok mühim)))))))))Sanki Türkiye gündemindeyim)))))
Benim sayfamdan içki yasağının gelip gelmediğini, başbakanın aksırıp tıksırıncaya kadar içiliyor dediğini, Tunus’taki ayaklanmayı, gelen zamları,Kanuni Sultan Süleyman’ın haremindeki aşkları, önce Serbest bırakılan, sonra tutuklama kararı çıkarılan Hizbullah’çıları, Kars’taki bir heykele yapılan ucube yakıştırmasını, Türk Telekom Arena’nın açılışını, hepsini sanki bu web sitemde okuyorsunuz da, bende size ayy kısa yazdım kusura bakmayın diyorum)))))blank
Ne yapayım içimden geldiği gibi yazıyorum işte kendimce, içimdeki duyguların, dışa, harflerle yansıması oluyor..
Bazen ne oluyor biliyor musunuz, yazıyorum yazıyorum,deşarj oluyorum, sonra yayınlamıyorum burada…Çünkü sakıncalı buluyorum.Sebepte ne dersiniz???….. Kimseyi kırmamak adına siliyorum..Ama onlar beni kırıyorlar ,gerçekten,sanki ben dediklerini anlamayan, hep hoş görüyle karşılayan…Ama bir gün bam teline öyle bir basacaklar ki,işte o zaman tutana aşk olsun))))
Ne ise bugün daha rahatım. Kızmak yok, sakin olmak var. Hatta bu yazıyı bitirip, Yetenek Sizsiniz’i seyretmek var. Bakın şu anda sular yine kesik, ama ben kızmıyorum))))
Haydi iyi hafta sonlarııııııııııııııı. Kendinize iyi bakın, sakin olun…
Sevgiler Sinop’tan..)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.