Şelale’nin Bez Bebeği…..Naşide Gökbudak….

Yıllar yılı, günün bu muhteşem anında,

İçim gibi kan kırmızı çayım olur,

Hep bardağımda!

Hasretini şeker yapar, seni otururum karşımda!

Biliyorum, bir ömür böyle içeceğim çayı,

Güneşin aya göz kırptığı bu muhteşem anda!

Gözlerinde yaş, içimde kanayan bin bir dert olsa da.’

Offf offf yüreğim karardı..Bir taraftan merak ediyorum ne olacak diye ,diğer taraftan yaşadıklarını gördükçe Şelale’nin, içim tükeniyor,içim kararıyor…((((

Naşide Gökbudak ,gerçek olaylardan yola çıkarak,kendi düşünçelerinide katarak yazıyor romanlarını. Sanıyorum fazlaca etkilenmemin bir sebebide bu. Perşembe akşamı zehirlenince ,Cuma akşamıda doktorun ilaçları iyi gelince cumartesi artık kitap okuyabilirim dedim.Aaa inanın bu kitaba başlıyalı daha 24 saat olmadı)))Hemen bitti.Dün gece saat 2.00 ye kadar okudum,sabahta 6.30 da uyanmışım hemen aldım kitabı elime devam ettim okumaya biraz öncede bitirdim. İçimden de bu kadarda olmaz ama, demedim değil. Hani Türk filimlerinde olurya bazı olaylar ve peş peşe gelir bu kitapta öyleydi.Ama Naşide Gökbudak,o kadar akıcı yazmış ki hemen okuyuverdim.

Olay zengin ailenin kızı Şelale’nin başına gelenleri anlatıyor.Onun kaybedişlerini, isimlendiremediği duygularını,aşkını,yalnış karalarını,nasıl bir yaşantıdan,nerelere geldiğini, yalnış  ve acele verilen karaların olumsuz sonuçlarını anlatıyor.Merak ve heyecanla okudum.

Tamam güzeldi..Ama şu sıralar nedense hep hüzünlü konuları olan kitapları okumuşumda artık içim sıkıldı.Akşam haberleri açarsın zaten iyi birşey yok,hep olumsuzluk,gün içinde duyarsın olumsuzluk , ee zaten 3 gündür hastaydım…Birde konusu üzücü bir kitapda okuyunca, içim kararıverdi işte….

Şöyle bana neşeli birşey tavsiye etsenize moral bulayım.))))

Bu günde elime, 15 yıl Sinop Cezaevinde yatan,idam mahkumu Hüseyin Pehlivan’ın hayat hikayesini anlatan’’Aldırma Gönül Aldırma ‘’kitabı geçti.Bu akşamda ona başlarsam artık bende güzel yazılar beklemeyin ona göre))))İç karatıcı,negativ yazılar yazabilirim))))

Ayy Allah korusun bana yüzümü güldürecek bir kitap adı versenize.Yoksa Pamuk Prenses Ve 7 Cüceleri okuyacağım))))

Hepinize iyi pazarlar..Yüzünüzden  gülücükleriniz eksilmesin…AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN)))))

 

 

 

NOT. Harika bir hava vardı bugün Sinop’ta.Parklar yollar doluydu.Umarım öğrencilerimizinde sınavı iyi geçmiştir.Hepsine başarılar diliyorum.Biliyorum biraz geç oldu.((Ama facebook’ta daha önce başarılar dilemiştim)))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.