Bir hafta sonu daha…..

Bir hafta sonu daha bitti. Yarın 15 Mayıs. Nihayet bugün baharın geldiğini hissettik.

Yürüyüşe çıktığımızda sanırım 11.00 gibiydi.Dışarısı bir güzel, bir kalabalıktı ki..Arka denizin o tarafa yürüdüğümüzde Kale surlarını koruma mendireğinin bayağı ilerlediğini gördük.. Bu mendirek Pazar yerinin önlerine kadar gidecekmiş. Bakalım Karadeniz’in azgın dalgalarıyla nasıl başa çıkacak.

Oradan hava alanı tarafına gittik.Uçağın kalkışını izledik.Maşallah gökyüzüne bir süzülüşü vardı ki..İçim kaldı. ))))Hani gemiyle ilgili bir şarkı vardı..

Ahh şu gemide ben de olsaydım

Açık denizlere yol alsaydım

Vız gelirdi her şey inan bana

Yeter ki ben sana varsaydım.)))

Onu uçağa uyarlasak nasıl olur?

Hemen deneyelim.)))

Ahhh şu uçaktaaa ben de olsaydııııım,

Parlak gök yüzüüneeee yol alsaydııııııım,

Vız gelirdi her şeeey……..

Ve  öyle devam ederdi şarkı işte…..))))).

Şimdi bana sorsanız,uçak mı,gemi mi diye,tabiki gemi derdim.Gemi yolculuklarını daha çok seviyorum.Uçsuz bucaksız denizi izlemek, karaya yaklaşırken resim çekmek,güneşin doğuşunu veya batışını izlemek çok keyifli  çoook….Neyse bu konuya girmeyelim, bir başlarsam vallahi bitiremem gemi ile ilgili anılarımı…)))

blankblankblankblankblankblankblank

Sonra nostalji yaptık, İlknur Abla’nın yerinde ekmek arası köfte yedik. Çok güzeldi,manzara nefisti,köftede)). Bu arada balıkçılar ve tekne sahipleri harıl harıl teknelerini denize hazırlıyorlardı.

Sonrada arkadaşlarımla biraz yürüdük. Birçok kişi kısa kollu giymişti.Daha dün benim üstümde yün elbise vardı inanın.Ne değişken hava yaa….

SKY.Kulübü sporcuları Marmaris’e yarışa gidiyorlarmış, teknelerini hazırlıyorlardı,onlara başarılar diledim.

Yolda kimi gördüm bilin bakalım.)))Ay nerden bileceksiniz.)))Gül Genç’i. Benim sadık okuyucum ve yorumcum.)))Bir ara bana e-postasında keşke seninle bir resmimiz olsaydı demişti, ben de bu fırsatı kaçırmayayım diye hemen resim çektirdim onunla.)))Çok tatlı biri.)))

Bugün bol bolda manzara resimleri çektim. Deniz durgun,insanlar cıvıl cıvıl yollarda,güneş tüm ihtişamı ile tepemizde…Ohh dedim Allah’ıma bir kez daha teşekkür ettim bu güzellikler için.

Akşam üzeri yine arka deniz tarafına gittiğimizde, güneşin batışını yakaladım . Bu arada akşam yemeğini yiyen bir köpeğin görüntüsü de gözümden kaçmadı..

Her canlı bir şekilde yaşamını sürdürüyor..

Gördünüz mü bilmem Pazar yeri tamamen yıkılmış. Yenisi de ekim ayına kadar bitecekmiş. İşte böyleeeeeeeee…Daha ne olsun? İyilik sağlık )))…

Bir Pazar günü daha geçti…Ömrümüzden bir gün daha gitti. Bugün geriye kalan son günümüz diye düşünün ve hayatınızı öyle yaşayın…

Sevgiler Sinop’tan…Görüşürüz…Ben kitap okumaya.))))

Not:Unuttum yazmaya bugün bir ayakkabı reklamı gökyüzünden yapılıyordu.))))Videoyu izleyin anlarsınız.Yakında gökyüzünden evlilik teklifleride yapılırsa şaşırmıycam vallahi.))))))

sinop ncabaci

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Teşekkür ederim Nilgün abla..Valla ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi.. 🙂 öptüm kocaman.

  2. blank

    Ben de seni öpüyorum.))))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.