Çikolata Kaplı Hüzünler..Canan Tan

Daha önce Canan Tan’ın En Son Yürekler Ölür ve Piraye’sini okumuştum. Bugünde Çikolata Kaplı Hüzünler’i bitirdim.

Bu kitap roman değil,kısa kısa yazılmış hikayelerden oluşuyordu.. Önce, tüh keşke roman olsaydı dedim ama, kitabı okuyunca da iyi kide almışım dedim. Her bir hikayesi çikolata tadındaydı. Yalnız mutlu etmiyordu insanı. Sadece hayatın acı gerçekleriyle yüzleştiriyordu sizi. Hani siyah çikolata yiyince sanki ağzımızda bir acılık oluşur ya,buradaki hikayeleri okuduğum da kalbimde öyle acılar oluştu..  Mesela, Akrep, Dönecekler .. isimli mini hikayelerden çok etkilendim. Daha bunun gibi çok var.

Ben Canan Tan’ın kitaplarını çok seviyorum ve size de tavsiye ediyorum.

Şimdi sırada ne mi var? Bilmem.Yarın hele bu kitapları kütüphaneye bir götüreyim ,bir şey alırım yine oradan. Duyumlarıma görede yeni kitaplar gelmiş,haberiniz olsun…

Nasıl geçti Pazar gününüz. Ben bugün tripod umu ve fotoğraf makinemi alıp Seyir Tepe’ye çıkıp resim çekeyim dedim.Ama sonra arkadaşlarım, Yalı Kahvesinde beni beklediklerini söyleyince oraya gittim.

Sabah Sinop günlük güneşlikti, öğleden sonra kapalı, akşam  üzerine doğruda yağmur yağdı. Yine de, iki arada bir derede, sizin için resim çektim.)))

Yayınlamazsam çatlarım. İşte resimleeeeeeeer.))))Size de iyi geceleeeeer.))))

Kaleleri korumak için yapılan dalga kıranda ne kadar uzatılmış değil mi?

blankblankblankblank

Durun hele hemen çıkmayın sitemden, bakın kategorilerime ilginizi çeken bir şeyler muhakkak vardır, haydi bende size bir bardak çay doldurayım. İster misiniz? İstersiniz isteeeeeeeeeeeeer.)))))Afiyet olsun…Tavşan kanı bunlar tavşaaaaaaaaaan)))))

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.