YABANCI CİSİM- ROBİN COOK

Tıbbi gerilim romanları ustası Robin Cook’un bu tüyler ürpertici yeni romanının kahramanı, yabancı bir ülkenin hastanelerinde yaşanan, nedeni anlaşılamamış bir dizi ölümü araştıran idealist bir üniversite öğrencisidir.

Los Angeles Üniversitesi dördüncü sınıf öğrencisi Jennifer Hernandez’in dünyası televizyon haberlerinde anneannesinin Yeni Delhi Kraliçe Victoria Hastanesi’nde geçirdiği ameliyat sonrası öldüğünü duyduğunda alt üst olur.

Ve macere bundan sonra başlar…

446 sayfa. Aslında daha kalınlarını da okudum ama bunun galiba yazıları biraz küçüktü, oku oku bitmedi.

Bana sorarsanız nasıldı diye. Biraz gerilim vardı. Ama bir Agatha Cristine ‘nin romanları gibi değildi. Bazı kişiler, yazarın bundan önce yazdığı kitapların daha heyecan verdiğini söylüyorlar. Ama benim bu yazardan okuduğum ilk kitaptı. Kısaca şöyle diyeceğim,çok vaktiniz varsa okuyabilirsiniz..

Bugün kendi kendime karar aldım. Bir süre kütüphaneden kitap almayayım da elimdeki arkadaşlarımdan aldığım ve kendi kitaplarımı okuyayım dedim.Gidince kütüphaneye tam 1yıldır takip ettiğim kitabı bulmayayım mı.)))Kaçırımıyım tabii hemen aldım.Ne diye merak edersiniz şimdi))) Hande Altaylı’nın Aşka Şeytan Karışır’ı nı en nihayet yakaladım. Bu arada Canan Tan’ın,Çikolata Kaplı Hüzünler’i ni de bulunca 2 kitap alıp geldim..))))

Ben gerçekten kitaba dayanamıyorum. Hani, bazı kişiler çikolata, tatlı görünce dayanamaz yer ya, ben de kitap görünce almadan duramıyorum.)))

Ne ise güzel bir alışkanlık diyelim.)))

Şimdi sizlere bol kitap okumalı geceler diliyorum. Bu akşam erken yatıp şu Aşka Şeytan Karışır’ı okumak istiyorum. Bakalım 1yıldır aradığıma değecek mi?

Size hem iyi geceler,hem de güzel hafta sonları diliyorum.))))

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.