GİT! AMA SEN SAKIN ÖLME…

Komutanların Yazgısı..

Web sayfama  konuk  olan yazar Leyla Yıldırım’ın ,’’ Orada    Herkes Ölüyor’’ romanının,2. bölümüydü bu kitap.

Birinci kitabı bitirdiğimde devamını merak edip 2.sini de okumak istemiştim. Allah’tan kütüphanede buldumda ,okuyup merakımı giderdim.

Biliyorsunuz ilk kitabı okuduğumda masal tadında bir roman demiştim,ama 2. Bölüm çok çok daha güzeldi. Bir çok yerinde göz yaşlarımı tutamadım. Okudukça şaşkınlığım arttı. Hep şimdi şöyle olacak,ya da şöyle olur derken,hiç birinde tahminlerim tutmadı. Tutamadığı içinde meraktan elimden bırakamadım. Hem üzüldüm ve hem de merak ederek hemen bitirdim.

Bu bölüm ilkinden daha sürükleyiciydi. Peter’ın başına gelenleri,Gül’ün çektiği sıkıntıları,savaşta yaşanan ölümler ve bir karış toprağı vermemek için canlarını feda eden birçok genç…Savaşın korkunç yüzü…

Ya aşk…Nerede olursa olsun,her an karşımıza çıkıveriyor. Ne savaş tanıyor,ne kimlik,ne yaş..

Savaşta, aşkın dolu dolu yaşandığı,sürükleyici,etkileyici,elinizden bırakamayacağınız 342 sayfalık acıklı masal tadında bir roman.

Komutanların,Gül’ün ve  Ali’nin yazgısı… Ben ce hemen okuyun derim..

Şimdi sırada ne mi var?

Kızımın yolladığı 3 kitap şimdi yanımda.

Ayşe Kulin’in’Gizli Anlar Yolcusu’,Elif Şafak’ın’İskender’i,Zülfü Livaneli’nin Serenad’ı sırada.

Hele bir okuyayım yine paylaşırım düşüncelerimi.))Kitapsız kalmayın,pahallı diyede mazeretiniz olmasın sakın,Kütüphanede birçok kitap var ve devamlı yenilerini ilave ediyorlar listelerine. Serenad bile var ben den söylemesi.)))

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.