ŞEREF ÇETİN- TOPLU OYUNLARI..

Ayvalık Şeref Çetin Tiyatrosu kurucusu Şeref ÇETİN’in “TOPLU OYUNLARI 1” adlı ilk kitabının imza günü 19 Ocak Perşembe günü Ayvalık Hatipoğlu Pastahanesinde gerçekleştirildi.Kitapta yer alan iki oyunundan “Demir Döven Kadınlar” kadın haklarını anlatan, ikinci oyunu olan “Kayıp Şehrin İnsanları”iki mübadilin karşılaşmalarını ve yaşadıkları acıları anlatmaktadır.
blank
 Ayvalıklıların bu güzel günde bizi yalnız bırakmamaları çok anlamlıydı. Yoğunluk tahmin ettiğimizden çok oldu. Buradan bizi yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize, ekip adına teşekkür ediyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

 GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER… Cam Patikler…

Tekrardan yazabilmek çok güzel, sevgili Nilgün’ün Günlüğü okurları. Zor günlerden geçiyoruz. Bizde evimizde oturuyoruz. Pansiyonumuzu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.