Güle Güle Ramazan…

Koca senenin sultanı ramazan ayı bitti işte…Ne çabuk geçti. Ramazan başlayacak  diye beklerken, birde baktık ki bugün son gün. Allah senesine güle güle  erdirmek nasip etsin.AMİİİN.

Ramazanla birlikte,ramazan ayı etkinlikleride bitti. Dün akşam final gecesi yapıldı.  30 gün yapılan etkinliklerinden kısa  bölümler,  son gece izleyicilere aktarıldı. Bu son geceye de ben,  yine bir şiirimle konuk oldum.


Nilgun Cabacı-Dag Ruzgarı ile  ncabaci
Yıldıray Küçük ve dans grubu dans etti. İstanbul Marmara Üniversitesi Mizah Grubu , Yılmaz küçük,Yavuz Dağ, Umut Koray Erdoğan, Orhan Hoca,şu anda ismini hatırlayamadığım bir bayan müzik öğretmeni, Gonca Gülay şarkı ve türküleriyle geceye renk kattılar. Grup Muamma’da  vardı. Yine iki semazenle birlikte, ismini anımsayamadığım bir bey, tasavvuf müziği seslendirdi.Engelsiz Yaşam Merkezi,  dans gösterileriyle oradaydılar.

sinop ramazan etkinliklerigrup muammasinop ramazan etkinlikleriorhan yılmazsinop ramazan etkinlikleriibiş ve nasrettin hocablanksinop engelsiz yaşam merkeziyavuz dağgonca gülaytasavvuf müziği

Bu son geceye milletvekilimiz Engin Altay’da katıldı.Sonunda 10. Yıl marşıyla program kapatıldı. Büyük bir ,çoşku ve eğlence vardı. Birde herkese çukulata ve bademler dağıtıldı,nikah şekeri gibi. Ağzımızıda tatlandırarak şöleni sonlandırdık. Saatte sanıyorum 00.30 olmuştu. Bu arada etkinliklere katkısı olanlarada plaket dağıtıldı. Benim de böylece bir plaketim daha oldu.)))

nilgun cabacıplaket

Çocuklara balonlar ve çikolatalar dağıtıldığı içi midir anlamadım,dün akşam çok uslulardı. Vallahi çoğuda o saate kadar oturdu.)))Eh okulda yok ya,keyif yaptılar.)))

V e bugün arife.Neler yapıyorsunuz bakim?Nokullar ,baklavalar açıldı mı?))İftarın şu son saatlerinde de canım nasıl sıcak sıcak nokul çekti.)))Bir akrabamız yaparda inşallah yarın bayramlaşmaya gittiğimizde yeriz.))))Ev nokulu başka oluyor.

Eveeeet…Fazla yazamayacağım, şimdiden hepinizin bayramını kutluyor,sevdiklerinizle birlikte, sağlıklı,huzurlu ve mutlu güzel bayramlar diliyorum. Kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum herbirinize.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.