18.Gezici Film Festivali …..Temizlikçi..

Bu akşam gezici film festivali ‘’Siirt’in Sırrı’’filmiyle son buluyor.

Her gün bir film izleme fırsatım oldu.Bugün de saat 12.00 de, ‘’Temizlikçi’’ filmine gittim.

Şu bir gerçek ki benim izlediğim filmlerde hareket çok olacak, bol aksiyonlu, aşk da olabilir ve komedi de tercihlerim arasında.

Bugün kü film yine çok yavaştı.Konusu güzeldi aslında. Adli tıp da temizlikçi olarak çalışan Eusebio,şehirde meydana gelen salgın hastalıklarda ölenlerin evini temizlerken, o evde 8 yaşında bir çocuk bulur. Kimsesini bulamayınca ve yetimhanelerde dolu olunca, bakmak durumunda kalır. Salgın hastalık daha çok erkekleri vurmaktadır. Ve yakalanan 4 saat ile 2 gün arasında ölmektedir.Öksürükle başlayan bu hastalık, Eusebio’yu da bulur.Bu arada Eusebio, küçük çocuğun teyzesine ulaşır ve durumu anlatır. Ve ilk kez biri, 3 gün sonra bu salgından ölür, O da Eusebio’dur.

95’ sürdü.Belki yönetmeni aramızda olsaydı, sorulan sorularla filmi daha iyi anlayabilirdik.))Yabancı bir filmdi.Yönetmeni Adrian Saba’ydı.

Böylece bu seneki 18. Gezici Film Festivali son buldu. Bizi bu etkinlikle buluşturan herkese çok teşekkür ederim.Ne iyi oldu da geldiler Sinop’a. Sayenizde sinemada birçok film izledik. Umarım yakın bir zamanda sinemamızda açılır da, vizyondaki filmlerin hepsini izleme imkanımız olur.

Bu akşam 2. Kursum başladı.Diksiyon kursu. Halk Eğitimi Merkezinde veriliyor. Hocamız Atilla Bey. Ders çok zevkli geçiyor,iyi ki gitmişim.Çok faydası olacağı kanısındayım. Yanlış bildiğimiz doğruları, doğru bildiğimiz yanlışları düzelteceğiz inşallah.

Haydi şimdilik iyi geceler..

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.