Terzilik günüm & Müzikli Gecem….

İyi geceler sevgili okuyucularım. Nasılsınız ,ne var ne yok.?)))Biletinize ikramiye çıktı mı?Bana amorti bile yok.))Yine aynı yaşantıma devam edeceğim anlayacağınız. Bu demek oluyor ki, sene de bir kez yurt dışı seyahatim gerçekleşecek. Para çıksaydı, dünya turu yapacaktım.)))
Şaka bir tarafa en büyük zenginlik sağlık diyorum. Bu nu şaka demiyorum tabii. Sağlığın olmamış ,paran olmuş neye yarar. Tabii bu arada paran yok ,hastasın???Ayy Allah korusun ya…Bunlarda nereden çıktı şimdi.Güzel düşüneceğiz ve güzel şeyler olacak.Pozitif düşünelim hep, tamam mı?
Bugün gündüz dışarı çıkmadım, dikiş diktim. Bir kumaş almıştım , gece kıyafeti diye düşünüp ona göre model seçtim.Hatta hatta ilk kez kalıp üzerinde model değişikliği yaptım.)))Maşallah artık ilerletiyorum işi.Sağ olsun ilerletmeme sebep, dikiş için 125 lira isteyen terzi oldu.Hani derler ya,”Kötü komşu,insanı ev sahibi yapar” diye. Beni de yüksek fiyat, terzi yaptı. Oysho’da ki pijama fiyatları ve yüksek fiyat isteyen terzilerden dikiş dikmeye başladım. Aslında dikmek hiç de zor değil biliyor musunuz? Bir kalıbınız olsun, birde cesaretiniz yetiyor. Her öğrenen annesinin karnında öğrenmedi ya.
Birde bugün ne düşündüm…Evde oturan ev kadınlarını…Acaba vakitlerini nasıl değerlendiriyorlar. Bizim kadınlarımız hamarattır aslında elleri hiç boş durmaz. Ya bir şey örerler,ya bir şey dikerler..(Sanırım)Tv izleyip, komşularıyla çay içip,sohbet ederler. Kulağa hoş geliyor.)))Bugün bunu düşündüm. Hiç normal ev kadını olamadım ben.)))Hep anormal anlayacağınız.)))))Evde durduğum yok ki ev kadını olayım değil mi?)))Nerede bir faaliyet oradayım.))Kurslardayım, hep yeni şeyler öğrenmek peşindeyim,ne yapayım hoşuma gidiyor.
Ha bu arada, yeni pc’imde windows 8 yüklü ya,ahh ahh ne özellikler çıkıyor karşıma…Vakit buldukça çözmeye çalışıyorum..
Bugün dışarı çıkmayıp dikiş dikince,  evde  ruhum karardı. Akşam konservatuvara gittim. Hem epeydir görmediğim arkadaşlarımı ve öğretmenlerimin de özlemiştim. Onlarda beni özlemişler. Bir arkadaşımızın da doğum günüydü, ama pasta yemedik,alacağımız olsun artık.)))

DSC05323DSC05324DSC05327DSC05332DSC05334
Teneffüste yine resimler çektirdik.2013 ün ilk cuma gecesi güzel geçti anlayacağınız.
İnşallah her günümüz ve gecemiz böyle geçer diyerek ayrıldık..
Eveet sevgili okuyucularım, Nilgün’ün günü böyle geçti işte. Ya sizin ki nasıl dı?
İyi geceleeeeeer.))))

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

5 Yorum

  1. blank

    Ay ne güzel süpriz.. kardeşim Fatih te resimlere girmiş. Onunda yeni başladığını biliyordum ama resimde görmek çok hoş oldu.

  2. blank

    Gül ben senin kardeşini tanımıyorum.(((Yeni gelen 3 genç vardı, onlardan biri sanırım. Hangisi?

  3. blank

    Erkekler olan resimde soldan 3. kahverengi-siyah çizgili kazaklı olan.

  4. blank

    Pardon dördüncü. resmi büyütünce solda bir kişi daha çıktı onu sayamadım :)) bu arada yeni köşe yazarımız hayırlı olsun.

  5. blank

    aa evet sana ne kadar çok benziyor. Sana bir şey söyleyeyim mi Gül?Bu delikanlıyı gördüm, ben bunu tanıyorum, bu birine benziyor, benim tanıdığım biri diye düşündüm. Ama daha tanışma fırsatım olmadığı için kendisine soramamıştım.)))Çok şaşırdım şimdi.))
    Evet köşe yazarlarıma bir arkadaşım daha eklendi. Hayırlı olsun hepimize. Çok seveceksin, yazılarını okudukça.))

    ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.