S.O.S. Ebruli Sayfalar…

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Sizlerle çok özel bir haberi paylaşmaktan mutluluk duymaktayım. Hatırladığınız üzere, kuruluşum olan Eğitim Programları ve Evrensel ve Kültürel Aktiviteler Derneği – EPEKA’nın geçtiğimiz yaz 28 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Rusya, Slovenya, Ermenistan, Letonya ve Ukrayna’dan katılan organizasyonlarla yapmış olduğu “S.O.S.” adlı bir AB Gençlik projesi gerçekleşmişti.
Her ne kadar çağın gerektirdiği enerjiye ihtiyacımız olsa da, nükleer santrallerin gereksiniminden şüphe ettiğimiz için bu projeyi yaptık. Projede ortak ülkelerden gelen gençler ve Sinop’lu gençler, Sinop halkının bu konudaki düşüncelerini ve bilgilerini görmek için sokaklara çıkıp, röportaj yaptılar. Ana konu Sinop’a kurulması planlanan nükleer santral olmasına rağmen, biz aynı zamanda Gerze’ye kurulması planlanan termik ve Ayancık’a kurulması planlanan hidroelektrik santrallerine, artılarına ve eksilerine de göz attık. Halkımızın görüşlerini ve önerilerini bir filmde topladık.
Sözü kısa kesip, sizi hazırladığımız filmle baş başa bırakıyor, herkese sağlıklı bir çevre ve mutlu günler diliyorum.
Ebru

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

İZLANDA HALK HİYAKELERİ..Ebruli Sayfalar

Merhaba Sevgili Nilgün’ün Günlüğü Okurları,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.