Kale Cafe & Ayışı…

Ramazan ayı da geçiyor…

5.gün önce yazmışım günlüğümü size enson. Bu ramazan ayını evde dinlenerek geçirdiğim için yazacak fazla birşeyim olmuyor. Akşamlarıda iftardan sonra yürüyüşümüzü yapıyoruz.Şehre geldiğimizde saat 23.00 oluyor.Sonra da çay iç, soda iç derken, saat 24.30-1.00 ri buluyor.Böyle olunca da yazacak fazla birşey bulamıyorum.

Geçen Salı akşamı Kale Cafe’ye gittik. O gece müzik yoktu, ama doyulmaz Sinop manzarasını izlerken,çaylarımızı içip sohbet ettik. Pek de güzel oldu. Batum’a beraber gittiğimiz ve çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte olmak da keyif vericiydi. Bu arada bir gece iftara misafir aldım.

Son 3 gün Sinop’da, hava kapalıydı. Oruç da kapalı hava çok iyi oluyor vallahi, ben seviyorum,serin havada oruç tutmasını.

Bugün yine açtı,günlük güneşlik. Dün akşamda çok sakindi hava , bu defada Ayışığı’na yürüdük. Kalabalıktı dün gece.Yine müzik eşliğinde ve mehtaba karşı sodalarımızı içtik.

2013-07-19-22.36.31

Sinop Belediyesinin düzenlediği 5. Ramazan ayı etkinlikleri devam ediyor. Ama bizim hep yürüyüşümüze denk geldiği için izleyemiyorum. Bu sene Hayaller Tiyatrosunun oyuncuları da görev almışlar. Dün akşam 5 dakika kadar izledim hoşuma gitti. Bayağı iyilerdi.

DSC08436

Bu akşamda T.S.M. var. Bilmiyorum belki yürüyüş yapmam da programı izlerim.

İşte böyle sevgili günlük. Haberler bundan ibaret, odyolog dinlen dedi, dinleniyorum. Sesimde 2 gündür maşallah iyi.

Şimdilik yazacaklarım bu kadar, küçüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim.)))))))))Sevgiler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

2 Yorum

  1. blank

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz Nilgün hanım…

    Sinop Hayaller Tiyatrosu
    Genel Sanat Yönetmeni

  2. blank

    Ben de teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.