Bir Psikiyatristin Gizli Defteri…Gary Small-Gigi Vorgan

En nihayet geçen hafta bitti. Ne kadar kaldı elimde bu kitap. Ağustos sonunda seyahate çıkarken yanıma almıştım, oralarda okuma şansım olmadı, Sinop’a dönünce başladım ve geçen hafta bitti.
Aslında güzel bir kitap, neden bitiremediğimi ben şöyle yorumluyorum. Bu bir psikiyatristin hastalarıyla yaşadıkları olayları bölüm bölüm anlatıyor. Yani bir okumaya başlıyorsunuz,10-12 sayfa sonra olay bitiyor, Kitabı kapatıp başka işime bakıyorum. Dolayısıyla tekrar vakit bulunca , başka bir bölümü bitiriyorum. Roman olsa heyecanla bundan sonra ne olacak diye elimden bırakmazdım, fakat bu farklıydı.
Çok güzel ve faydalı buldum.Hatta bazı bölümlerden kendime ve çevremdeki bazı olaylara pay çıkardım. Kişisel gelişime de faydası olabilecek bir kitap. Ben okumanızı öneriyorum. Zaten bu yazda en çok okunan kitaplar içinde 4. sırayı alıyordu.328 sayfa.15 bölümden oluşuyor.
Işıklar Sönerken (12. bölüm) den , çok etkilendim. Yani bu kadar da olur mu dedirten bir bölümdü)).
Çok değişik olaylara tanıklık ediyorsunuz, değişik konumda birçok insanın neler yaşadıklarını okudukça hayrete düşüyorsunuz.
Güzeldi kitap dı, gerçekten güzeldi bence hemen okuyun.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

2 Yorum

  1. blank

    Tam aradığım kitap… ilk defa bi kitabı benimseyerek okudum.
    Gerçekten müthiş bir yolculuk oldu.
    Bu gün kitabı bitirdim. Ve kitabın yazarını merak edip netten bakmak istedim. Okurken olayların tepesindeymişim gibi büyük bir zevkle okudum. Bana çok yararı olduğunu samimiyetle söyleyebilirim.

  2. blank

    Çok sevindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.