Son Yüzleşme..Lisa Gardner…

Allah’ım yaa, şu sıralar şansımdan mıdır bilmem, hep heyecanlı ve güzel kitaplar geçiyor elime. En son okuduğum bu’’ Son Yüzleşme’’de süperdi. 528sayfayı yine 5 günde bitiriverdim. Bu defa hem gece, hem de sabah çok erken saatlerde okuyup bitirdim. Ama canım bitirilmeyecek gibi değil ki, heyecandan uyku tutmadı.)))
Yine cinayetli, polisiye bir romandı. Bir bölümünde, pedofililerin bilgisayarda çocukları nasıl kandırdığını da çok detaylı anlatıyordu. Ürperdim vallahi. Allah korusun. Siz siz olun, çocuklarınıza internetteki oyunların sakıncalarından bahsedin, elinizden geldiği kadar koruyun onları. Gelelim romana. Kitabın arkasında şöyle yazıyor:
Herkes bir gün ölecek
. Cesur ol!
Çocukluğunu hasta annesinin şiddet ve korkunç travmalarına maruz kalarak geçiren ve şimdi genç bir kadın olan Charlie, geçmişini arkasında bırakarak yeni bir hayat için Boston’a yerleşir. Bu başlangıca alışırken çok sevdiği iki arkadaşının bir yıl arayla öldürülmesi Charlie’yi şeytani bir yapbozun içine sokar, çünkü ona göre sıradaki hedef kendisidir. Katiliyle yüzleşeceği gün için yaşayan Charlie, bu karşılaşmada geçmişiyle ilgili hiç bilmediği gerçekleri de öğrenir ancak bu her şeyi daha da altüst eder.
Lisa Gardner’in okuduğum ilk kitabıydı. Ama kesinlikle Son Tuzak’ı da en kısa zamanda alıp okuyacağım o da çok güzelmiş.
Çocukluğunda akıl hastası annesinin, işkencelerine maruz kalan çocuklardan sadece Charlie kurtulup teyzesine teslim edilir, annesi de akıl hastanesini boylar. Gençliğinde en iyi arkadaşları olan 2 kız arkadaşı 1 yıl arayla ayın 21de öldürülünce sıranın kendisine geldiğini anlayan Charlie, hayatta kalabilmek için boksa gider, silah kullanmayı öğrenir. Bu arada çavuş D.D. ile iletişime geçip, ayın 21de öldürüleceğini ve kendisinin katilini bulunmasını ister.
Bu arada pedofilli hastalarda öldürülünce, ortalık bayağı karışır. D.D.nin araştırmaları derinleşince,Charlie ile bu cinayetler arasında bir bağlantı olduğundan şüphelenir. Ve bu durumda Charlie, masum bir kurban mıdır, yoksa 2 arkadaşını ve pedofil cinayetlerini de işleyen azılı bir katil mi?  İşte tüm bu soruların cevabı,  kitap da.
Çok heyecanlı çoook. Bence alıp hemen okuyun.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.