Çok şükür bağlandı…

İnternetime ve dolayısıyla sizlere kavuştum.

Pazartesi günü telefon ve internetimi nakil istemiştim, telefonumu aynı gün kestiler ve nakilde, ancak birçok defa telefonla genel merkezi aradıktan sonra, dün gelip bağladılar. Sadece 2 dakika sürdü. Heee bu arada aklınızda bulunsun artık yanlarında kablo getirmiyorlar onları siz hazırlayacak mışsınız, sadece uçlarının aparatlarını onlar takıyor. Eğer sizde böyle bir işlem yaptıracaksanız hazırlıklı olun diye yazıyorum. Bağlandıktan sonra Oh  şükürler olsun artık internetime kavuştum dedim. O arada arkadaşıma telefon açtım, arkadaşım hayırdır nereden arıyorsun dedi, evden dedim. Hayır başka numara çıkıyor dedi. Sonra araştırdım ki, bağlanan benim ev telefonum deği., Haydi yine başladı bende telefon trafiği ve nihayetinde bu sabah mesaj geldi telefonuma nakil işlemi tamamlandı diye…Dün akşam yazsaydım bu yazıyı çok daha farklı yazıyor olacaktım bu yazdıklarımı o kadar sinirliydim yani…Neyse bugün sakinledim…

İşte böyle bir nakil yaşadım..

Gelelim günlüğe..Sinop yağmurlu ve serin..Hala üzerimde kazakla evde oturuyor, dışarıya çıkarken de  mont alıyorum üstüme. Türkiye’nin birçok yerinde de böyle sanırım.

Bu arada fotoğrafçılık kursum bitti. Çok kısa sürse de bazı şeyler kattı bana.

Ben burada olmayacağım ama, sanırım önümüzde ki Çarşamba günüde çektiğimiz fotoğraflardan bir sergi açacak hocamız.

Perşembe günü hem eski ve hem de yeni doğum günü kutlamamız vardı arkadaşımda. Hem oturduk, hem mum söndürdük ve hem de çılgın bir gün yaşadık. Yaş kaç olursa olsun, insan yeter ki içindeki çocuk ruhunu öldürmesin.

İnternetime ve dolayısıyla sizlere kavuştum. Pazartesi günü telefon ve internetimi nakil istemiştim, telefonumu aynı gün kestiler ve nakilde, ancak birçok defa telefonla genel merkezi aradıktan sonra, dün gelip bağladılar. Sadece 2 dakika sürdü. Heee bu arada aklınızda bulunsun artık yanlarında kablo getirmiyorlar onları siz hazırlayacakmışsınız, sadece uçlarının aparatlarını onlar takıyor. Eğer sizde böyle bir işlem yaptıracaksanız hazırlıklı olun diye yazıyorum. Bağlandıktan sonra Oh şükürler olsun artık internetime kavuştum dedim. O arada arkadaşıma telefon açtım, arkadaşım hayırdır nereden arıyorsun dedi, evden dedim. Hayır başka numara çıkıyor dedi. Sonra araştırdım ki, bağlanan benim ev telefonum deği., Haydi yine başladı bende telefon trafiği ve nihayetinde bu sabah mesaj geldi telefonuma nakil işlemi tamamlandı diye…Dün akşam yazsaydım bu yazıyı çok daha farklı yazıyor olacaktım bu yazdıklarımı o kadar sinirliydim yani…Neyse bugün sakinledim… İşte böyle bir nakil yaşadım.. Gelelim günlüğe..Sinop yağmurlu ve serin..Hala üzerimde kazakla evde oturuyor, dışarıya çıkarken de mont alıyorum üstüme. Türkiye’nin birçok yerinde de böyle sanırım. Bu arada fotoğrafçılık kursum bitti. Çok kısa sürse de bazı şeyler kattı bana. Ben burada olmayacağım ama, sanırım önümüzde ki Çarşamba günüde çektiğimiz fotoğraflardan bir sergi açacak hocamız. Perşembe günü hem eski ve hem de yeni doğum günü kutlamamız vardı arkadaşımda. Hem oturduk, hem mum söndürdük ve hem de çılgın bir gün yaşadık. Yaş kaç olursa olsun, insan yeter ki içindeki çocuk ruhunu öldürmesin. Yine aynı günün gecesi doğum günü kutlaması devam etti, bu defa başka arkadaş grubuyla, yani anlayacağınız güzeldi her şey. Ben tekrar Filiz arkadaşıma nice yıllar diliyorum. Bu yıl 4 kez kutladı doğum gününü))) Ben de istiyorum bana ne, bana nee))) Bunun dışında başka bir haber yok, şu sıralar bol bol kitap okuyorum. Yarın bir tane daha paylaşırım sizinle. Sevgili okuyucularım, hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler Sinop’tan.DSC06523DSC06555DSC06558 DSC06562DSC06547DSC06541DSC06560DSC06517sinopsinop

Yine aynı günün gecesi doğum günü kutlaması devam etti, bu defa başka arkadaş grubuyla, yani anlayacağınız güzeldi her şey. Ben tekrar Filiz arkadaşıma nice yıllar diliyorum. Bu yıl 4 kez kutladı doğum gününü))) Ben de istiyorum bana ne, bana nee)))

DSC06568 DSC06573

Bunun dışında başka bir haber yok, şu sıralar bol bol kitap okuyorum. Yarın bir tane daha paylaşırım sizinle.

Sevgili okuyucularım, hepinize güzel hafta sonları diliyorum. Kendinize iyi bakın. Sevgiler Sinop’tan.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.