Sırça Tuzak…Nermin Bezmen..

Günaydııın, günaydıııın…Kendimi şu anda dışarısı günlük güneşlik, kuş cıvıltıları eşliğinde bu satırları yazıyormuş gibi hissediyorum.:)))Ne hayal ama))

Şu anda yağmurlu Sinop. Ama şükürler olsun ki benim havam günlük güneşlikJ)Umarım sizinde öyledir. Gelelim romana…

Bayılıyorum bu kadının romanlarına. Seviyorum ya ne yapayım. Sırça Tuzak, entrikalarla dolu bir kitap. Neyse ki polisiye değildi. Malum epeydir polisiye okuduğumdan artık konular değişsin istiyordum.

Ahh Berke ah… Bu Berke’yi hem sevdim, hem de sinir oldum. Sevmemin sebebi anneme benzemesiydi. Hiç kimse hakkında asla kötü düşünmüyor, herkese inanıyor, herkese iyi niyetli bir yaklaşımı vardı. Ahh dedim aynı annem. Allah rahmet eylesin, o da öyleydi, ne birisi hakkında bir dedikodu, ne kötü bir şey asla asla ama duymadım ve hiç kimsede duymamıştır. Herkesi severdi.

Konu kahramanlarından Berke’de öyle biri işte.

Konu zengin Vardar ailesi…Bir aile şirketi var. Ve şirketin çeşitli bölümlerinin yönetimi de aile fertlerinde.

Fakat tabii ki herkes aynı karakter ve huyda olmuyor, aralarda böyle Selçuk gibi çürük yumurtalarda çıkıyor. Hırs, kin kıskançlık, entrika değince, babasının bile kendisini sevmediği Selçuk  geliyor akla.

Şirkette olan tüm olumsuzluklar onun başının altından çıkıyor. Adam  şeytanla işbirliği içinde.

Vardar ailesinin en küçük kardeşleri Sefer, aniden ölüyor. Otopsi raporunda, ölüm normal karşılansa da, o gece olan değişik olaylar, acaba cinayet mi gibi düşünceye sevk ediyor okuyucuyu.

Sefer’in oğlu Berke, tüm iyi niyeti ve başarısıyla Astaş şirketini yönetirken, annesinden boşalan yönetim kuruluna dayısının oğlu Selçuk’u alınca, nedense!!! orada ki işlerde tepe taklak oluyor. Berke, eşi Anberin’i dinleseydi, sonuç ne olurdu acaba?

Ve bu arada Selçuk’un özellikle tuzağa düşürmek istediği birçok aile fertleri de var. Ve Selçuk’la işbirliği yapan başka fertler.

Velhasıl konu karışık gibi gelse de başta öyle değil, hemen kişileri yerlerine oturta biliyorsunuz.

Ve ben 372 sayfalık bu kitabı 4 günde bitiriverdim. Ha şimdi ne olacak, ha şimdi ne olacak derken, aaa kitap bitmiş ama sonu umduğum gibi bitmemişti.

Maalesef ki, bu kitap bitti, ama daha aydınlanmayan çok olay var ve kitabın devamındaymış meğer.

Kitabın devamını şimdi bulup okumam lazım. Şeytanın İflası, kitabın adı. İnşallah kütüphanede vardır. Yoksa sipariş vereceğim.

Nermin Bezmen’in, Sır ve Auranın İncileri, kitaplarını da okumuş çok beğenmiştim.

Tavsiye ederim okuyun. Ben çok beğendim.

Hepinize iyi günler diliyorum.

Ve 1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun.

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.