Buz buz….

Dün akşam 3.30 da uyanmış ve sonrada uyuyamamıştım. Bu sabahta Orman Kampında arkadaşlarımla kahvaltı yapacaktık, saat 9.30 da buluştuk ve sahilden yürüyerek kampa gittik.

Resim kursundan arkadaşlarımla beraber kahvaltı yaptık ve kızlar dedim ben yüzmeye gidiyorum. Uykumun açılması için denize girmem şarttı. Aycan’la birlikte atladık denize. Deniz resmen buzdu. Bir ara buz kütlelerinin arasında yüzüyorum sandım. Sonra biraz alıştım. Aycan 6 gündür giriyormuş denize, bana sezonu bugün açmak nasip oldu. Kahvaltımız çok güzel geçti, özlemişiz birbirimizi.)))

DSC06925DSC06923DSC06918 DSC06919

Öğleden sonra daha kalabalıklaştı sahil, ben bir kez daha girdim. Bu defa sabahtan daha sıcaktı sanki.

sinop2015-06-16 14.58.20 2015-06-16 14.58.27

Velhasıl güzel bir kahvaltı sonrası eve geldiğimde saat 15.30 olmuştu. Bir önceki akşam  uykusuzluğumdan, dün akşam dışarı çıkmadım. Şu günlüklerimi ve kitap görüşlerimi yazayım dedim.

Şaka maka günlük yazmak,  basbayağı vaktimi alıyor hani. Eğer hergün günlük yazarsam, fotoğrafların çokluğuna göre bazen 3-4 saatimi alıyor inanın.

Bu akşamda sahura kalkacağız. Biraz heyecanlıyım, aşağı yukarı 16,5 saat aç kalacağız. Allah kolaylığını verecektir sanıyorum. Yeter ki çok sıcak olmasın.

Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum, Allah orucunuzu da, dualarınızı da kabul etsin. Hepinize iyi günler.

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.