Yaralı…H.M.Ward….

Her kitap güzel olacak değil ya…Bu da onlardan biri. Haftalardır, kitapçıma gidip Lisa Gardner’ın ‘’Kusursuz Tuzak’’ kitabını arıyorum.

Son gittiğimde bir genç kız vardı kitapçıda ve ben hangisini alsam diye kitaplara bakarken bana, bu’’ Yaralı’’ kitabını önerdi. Ama ne övdü anlatamam. Elinizden bırakamayacaksınız, çok sürükleyici dedi. Ben de almayı düşündüğüm, Zülfü Livaneli’nin ‘’Konstantiniyye Oteli’ni bırakıp bu kitabı aldım.

Hiç beğenmedim. Yeni ergenliğe girmişler okuyabilirler, ama ben beğenmedim. Çok yüzeysel. Talebesi, hocasına aşık. Ama okulun kurallarına göre hoca talebe ilişkisi yasaktır. Aslında konu güzel olsa da, karakterlerde bir eksiklik var. Her şey yüzeysel kalmış ve dolayısıyla çok yavan geldi kitap bana.

Haa birde kitabın kapağına bakıp da içinde cinsellik var filan diye düşünmeyin, öpüşmüyorlar bile))

238 sayfalık kitap 1hafta kadar elimde sürüklendi. Ama dün akşam bir kitaba başladım 70 sayfa okumuşum bile. Yani konular ve yazarın işleyişi çok önemli.

Birde tabii herkesin sevdiği türler var. Açıkçası bu bana göre değildi, ama yine de bitirdim.

Yaşınız 16-18 gibiyse, okuyun , sevebilirsiniz belki..

Hoşçakalın…Kitapsız kalmayın…

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.