Nice yıllara Nuri Hocam…& SİFAD

Merhaba..

Öncelikle Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Bugün törendeydim, bu akşamda  Cumhuriyet yürüyüşüne katılacağız kısmet olursa. Size bugünkü töreni ve bu akşamı yarın anlatırım ama, şimdi geçmiş 2 günden bahsedeyim size.

Salı günü çok yağışlıydı Sinop, o günde Nuri Hocamızın(konservatuvardan) doğum günüydü, resim kursuna gitmeyip konservatuvara gittim.

Nuri hocamın doğum gününü kutladık, hem de arkadaşlarla sohbet ettik. Güzel bir gündü, tekrar nice sağlıklı güzel yıllar diliyorum Nuri Hocama.

DSC09581-001 DSC09585 DSC09588 DSC09590 DSC09591DSC09578DSC09582 DSC09589

Çarşamba günü resim kursuna gittim, akşamda SİFAD’IN toplantısına  katıldım.. Tülin Dizdaroğlu hocamın hazırladığı Anadolu Kadını Dia   gösterisi izledik önce. Sonra bize, Anadolu Kadını Güncesi kitabını tanıttı. Kitap da yayınladığı fotoğraflar hakkında bizi bilgilendirdi.

tülin dizdaroğlusifadsifadDSC09619tülin dizdaroğlu

Kitabını imzaladı benim için, çok güzel bir geceydi.

tülin dizdaroğlusifad

Bu arada Sifad’ın genç üyelerinden Mesut Yaman arkadaşımız, askere gideceği için ona da sürpriz yapıp, pasta aldık, güzel dileklerde bulunduk kendisine.

DSC09627 DSC09628DSC09635 DSC09636

Velhasıl güzel bir geceydi.

İşte böyle sevgili okuyucularım, günlerim yine dolu dolu geçiyor.Yarında size kısmet olursa bugün ve bu geceden bahsederim, şimdilik iyi geceler.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.