Yine haberler birikmiş….Hem de güzel haberler….

Belki de 10 gün oldu yazmayalı…

Biliyorsunuz düşmüş ve sağ omzumu çok kötü inciltmiştim. Bu defada sol koluma çok yük binince dünden beride özellikle kolum değil, elim çok kötü ağrımaya başladı. Aslında ağrının sebebi yüzük parmağıma temmuz ayında yanlışlıkla 4-5 kiloluk bir ağırlık binmişti ve çok çok acımıştı. Ağlatmıştı beni. Ama sonra ağrısı azalmıştı. Yalnızca, yine o parmağıma çok yük gelince ağrıyordu, işte şimdi yine o ağrı nüksetti. Kollarımı, sanki bütün mahallenin nevresimlerini ben, elde  yıkamışım gibi yorgun ve ağrılı hissediyorum.

Neyse ikisini de kullanamadığım zaman eşim yardım eder veya birini tutar sanırım.!!!!

Bu defa yine bir kar yağdı Sinop’a evde kapalı kaldık, zaten karsız düz yolda düşen ben, yerde karları görünce hepten korktum ve dışarıya çıkamadım.

Bu arada dükkanımızı tamamen kapattığımızdan, kağıt işlerini halletmek için mecburi çıkışlarım oldu. Neyse yeni bir dönem başladı bizim için. Şimdi evde ben eşim ve kayınpederimle birlikte bir yaşam sürüyoruz. Alışmışım senelerdir, sadece pazarları eşimle birlikte olmaya, sanki hergün Pazar gibi geliyor.))))

Çarşamba günü liseli arkadaşlarımla oturmamız vardı, Şen Pastanesindeydik, güzel geçti oturmamız.

DSC01429 DSC01430

5.Şubatta da konserimiz var, Halk Eğitimi Merkezinde, dün akşam son provaları yaptık. Yine her zamanki gibi çok güzel geçti. Bu arada tabii yine fotoğraflar çektim.

DSC01433DSC01435DSC01436DSC01437DSC01443DSC01440 DSC01444DSC01449DSC01460sinop belediye konservatuvarıDSC01458

Oradan haydi Şen’e gidelim dedik, inanır mısınız, 3bölümde de hiç oturacak yer yoktu. Bu nasıl talep anlayamadım. Ama Allah için, her şeyi çok güzel orada. Başka yere gittik, çayı bayattı, yarım bıraktım, içemedim.

Bu arada Sinop’lu arkadaşlarım birçok güzel projeye imza atıyorlar, bunlardan biride Sifad (Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği) Başkanı Erdoğan Pruçlutepe. Aralık ayında çektiği Sinop Öğretmen Evi fotoğrafı pul olarak basıldı.Haberi aşağıda okuyabilirsiniz.

Erdoğan Purçlutepe12471860_10153829280398351_9136389295186142695_o

Ve dün, geçen ayın (aslında Ocak), tek kalmış, Natıonal Geographıc dergisini aldım.

Ocak ayında Vitrin Haberde yayınlanmıştı. Zaten Sertaç’ı tanırım ve yaptığı çalışmaları takdir ederim, onun, bu ayki Natıonal Geographıc dergisinin ajandasında, fotoğrafı basıldı.

celikin_fotografi_national_geographicin_ajandasinda_h13149

Şimdi bilmeyenler için daha açık yazayım, Sinoplu Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Sertaç Çelik’in çektiği bir fotoğraf, 10.National Geographic Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda 17 bin fotoğrafın arasından ön elemeyi geçerek National Geographic’in 2016 Ajandasına basıldı. Ve ben bu dergiyi almayı çok istiyordum ama bulamadım Sinop’ta. Sonra Sertaç’ın annesi Ayfer Hanım haber verdi , gelmiş diye, bu defada kardan çıkamadım. Dün de gittim, eskileri o gün kaldırdık dediler. Toplayan gazete bayiine gidip, son kalan bir taneyi aldım. Henüz detaylı inceleyemedim ama, bulduğuma çok sevindim.

http://www.vitrinhaber.com/m/?id=13149

İşte Sinop’tan her dalda süper insanlar yetişiyor. Bizlerin gurur kaynağı…

İyi ki varsınız arkadaşlar. Sizleri seviyoruz.

Şimdilik güzel hafta sonları diliyorum sizlere.

Aaa son bir haber daha yazayım. Dükkanımızı kapattık demiştim ya, elimizde bir sürü ürün kaldı. Ve bunun içinde devlete epey bir para  ödedik.

Şimdi elimizde kalan bu ürünleri Facebookta ‘’Sinop Sales’’ diye bir grup kurdum, orada paylaşıyorum. Ve bu arada grup üyeleri de  elinde bulunan fazla ürünlerini veya elde yaptıkları ürünlerini veya 2. El ürünlerini paylaşıyorlar.

Eğer üye olursanız, sizde istifade edebilirsiniz bu olanaklardan.

https://www.facebook.com/groups/1505653646418176/?fref=ts

Hepinize iyi hafta sonu diliyorum.

Unuttum yazmayı, sevgili öğrenciler, öğretmenler sizlere de iyi tatiller..Gönlünüzce geçirin tatilinizi..Sevgiler Sinop’tan.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.