Y a v a ş l a m a k !

Bali’de yavaşladım, yavaşladıkça anın farkındalığı geldi, hissettim. Telaş olmadan, telefondan, internetten, sosyal medyadan uzak, içime bakmak ve zamanı yaşamak!

Zihnim boşaldı adeta… Yavaşladım, rahatladım. Zaman yetmiyor diyenlere inat, yavaşlamak çok iyi geliyor. Zaman geçmiyor diyenlere inat, zamanın içinde yavaşlayınca o da geçiyor, akıp gidiyor.

Direnince duruyor zaman!

Yavaşlayınca daha rahat gördüm tüm güzellikleri, detaylardaki ustalığı. Yaradan’ın yüceliğini…Kelebeğin kanadındaki ayrıntılar, kuşun sesindeki nameler, doğanın içinde ince ince, detay detay nakış gibi işlenmiş herşey…

Yavaşlayınca hissettim, fark ettim, algıladım. Hiç birşey yapmamanın muhteşemliği ohh ne rahat!

Yavaşlamak rahatlamak!

Şimdi bi dur ve bu yazıyı bi daha oku yavaş yavaş, rahat rahat… Hissederek!

Aceleye gerek yok hiç birşeye yetişmek gerekmiyor. Zaman sana hükmetmesin. Sen zamanın kölesi olma! Çocuk gibi zamanı bilme…

Sadece yavaş yavaş yaşamak, yavaşlamak, rahatlamak!

Hande Akın

2.4.2016

Bali

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Mutluluk…Ben Zamanı

Sevgili arkadaşlar, Uzun zaman oldu yazmadım. Bir yakınımın ani vefatıyla zaman adeta durdu. Yaşam durdu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.