Zeyden ve doğum günü..

İyi akşamlar..

Nasılsınız, görüşemedik yine birkaç gündür. Ben iyi olmaya çalışıyorum. Sinop bugün yağmurluydu. Ama öyle soğuk değil, bahar yağmuru gibi ılık ve sakin yağdı.

Bu sabah kahvaltıya, yine Zeyden’e gittik resim kursundaki arkadaşlarımla. Güzel bir sabah oldu bizim için.

DSC09537-001

Devamında da sınıfa geldiğimizde arkadaşımın doğum günüydü, pasta kesip kutladık doğum gününü. Daha nice güzel yıllara Dilekciğim. Sağlık, mutlu tüm sevdiklerinle birlikte ..

DSC09540-001DSC09541-001dileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüdileğin doğum günüDSC09543-001

Resim yapmaya devam ediyoruz, yazmışmıydım size Halk Eğitim Merkezinin sergisi 1-6 Haziran tarihleri arasında olacakmış. Hepinizi bekleriz. Benim kişisel sergimde,  6-10 Temmuz tarihlerinde olacak kısmetse. Hepinizi bekliyorum ona göre.

Vallahi gördüğünüz gibi yazacak değişik bir şey yok. Ben en iyisi fotoğrafları yayınlayayım ve yatayım. İyi geceler.

 

 

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.