Ordan , burdan…..

Bugün deniz çok sıcaktı. Hatta diyebilirim ki bu yazın en sıcağıydı. Yarım saat yüzdüm, sonra da balığa çıktık. 2 tavalık mezgit yakaladık. Taze taze de güzel oluyor. Böyle yazınca umarım canınız çekmiyordur)))

Sizler nasılsınız? Aşağı yukarı tahmin edebiliyorum, ama ağız alışkanlığı yine de sorayım istedim. O konulara hiç girmiyorum, zaten televizyonlar, basın yeteri şekilde anlatıyor. İki kişi bir araya gelince de konuşulan konu malum konu. Allah ülkemizi korudu gerçekten. Bir daha da yaşatmasın. AMİİİİİİİİİİİİİİN.

Sinop yine kalabalık, bir ara boşalır gibi olmuştu ama, yine geceleri büyük hareketlilik var. Sahillerde çok kalabalık.

Bu arada geçen gece Elika’da arkadaşlarla buluştuk. Sürpriz doğum günü partisi gerçekleşti, biraz gecikmeli oldu ama, güzeldi. Aslında herşey bahane, arkadaşlarla birlikte olmak şahane.

ZUHALIN DOĞUM GÜNÜ

Dün akşam liseden arkadaşlarımla bir aradaydık, hoş sohbet geçti gecemiz.

DSC00184

Yaa hala kitap okuyamıyorum, ne oldu bana anlamadım. O kadar yeni kitaplar aldım, başucumda okunmayı bekliyor. İnşallah okuma isteğim en kısa zamanda geri gelir. Halbuki hedefim bu yıl 50 kitap okumaktı ve en çokta ramazan ayına güveniyordum. Bu yıl ramazan da hep dışarıdaydım ve koşuşturup durdum, sergime hazırlandım. Ve ben mayıs ayından beri kitap okuyamıyorum.

Dünde 2 arkadaşımla birlikte denizdeydik. Bugünkü kadar sıcak değildi.

SİNOP

Vallahi bende haberler bu kadar. Yazacak fazla bir şey yok. Şu anda dinleniyorum.

Sizlere iyi geceler diliyorum.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Sinop özlemi çekenler…..

Merhaba sevgili okuyucularım..Nasılsınız?Ben iyiyim çok şükür. Corona günlerinde yürüyüş yaparak, ya da tekneyle balığa çıkarak …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.