Victoria ve Erdem’in düğünü..

Eveeet, şimdi sırada düğün var.

Böyle güzel bir kına gecesinden sonra, çok da güzel düğün oldu. Vira Otel’de yapıldı düğün. Gelin ve damat arkasında minik gelin ve damatla girdi salona.

Victoria ve ErdemVictoria ve Erdem

Sonra güzel ve hareketli dans ettiler pistte. Bu işte güzel oldu gerçekten. Gelin ve damadın böyle uyum içinde, özel dans etmeleri çok hoş oluyor.


Düğünün İlk Dansı paylaşan: ncabaci
Ayy birden kendi nikahım geldi aklıma… Şimdi ki Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapılmıştı. O zamanlar fazla seçme şansımız yoktu. Üstelik tam nikah saatinde ışıklar kesilmişti ve nikah masasına tombik tüplü ışık koymuşlardı, şimdi var mı bilmem onlardan, ama benim yaşımda olanlar bilir. Hazırlıksız yakalandığımız ve her an gelir diye beklediğimiz için, en pratik o gelmiş demek akıllarına büyüklerimizin, tüp koymuşlardıJ)) Neyse nikah karanlıkta da kıyılsa, benim evlilik hayatım aydınlık oldu.)))

Çok kalabalıktı düğün, havada süperdi, bizlerde. Çok oynadık, bol bol selfi yaptık. Yemeklerimizi yedik, şaraplarımızı yudumladık.

Düğünün İlk Dansı paylaşan: ncabaciDüğünün İlk Dansı paylaşan: ncabaciDüğünün İlk Dansı paylaşan: ncabaciVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve Erdemdsc00336 dsc00338 dsc00339dsc00340 dsc00341 dsc00342Victoria ve ErdemVictoria ve Erdem

Müzik süperdi, Ankara’dan özel getirtti oğlumuz Erdem.  Gelin ve damat,  bütün gece gülücüklerle dolaştı  ve dans etti salonda.


Pasta Kesimi paylaşan: ncabaci

Gelinin annesi, yeğeni de çok şeker insanlar. Allah mutluluklarını daim etsin. Her günleri inşallah düğündeki mutlulukları gibi geçer.


gençlerin Oyunu paylaşan: ncabaci
Damadın arkadaşları da gelmişti Ankara’dan öyle çok oynadılar ki, hem de çok güzel oynadılar.

damat Halayı paylaşan: ncabaci
Zaten anne babada çok güzel oynuyor, hiç oturmadılar, oğullarının mutluluğunu onlarda yaşadı. Güzel görümce bile devamlı oynayınca bebek erken doğacak diye korktum)))

Victoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve Erdemdsc00346 dsc00350dsc00352dsc00352-001Victoria ve Erdemdsc00360dsc00361dsc00365dsc00369dsc00371dsc00380dsc00392 dsc00394 dsc00395dsc00402Victoria ve Erdemdsc00425 dsc00451 dsc00453Victoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVictoria ve ErdemVİCTORİA VE ERDEMİN DÜĞÜNÜdsc00444

 

Ve bir mutlu olaya daha şahit olduk. Darısı diğer bekarların başına. Amiiiin.

Bugün bayramın son günü. Sinop nasıl kalabalık anlatamam. Trafik aşırı yoğun, gerekmedikçe arabayla çıkmayın yola. Milim milim ilerliyor yollarda arabalar. Yollarımız dar geliyor. Bayramın 1. Günü kimsecikler yoktu yollarda, hatta Allah Allah kimse gelmedi galiba Sinop’a bu bayramda diye düşündüm, ama 2. Günü gördüğüm kalabalık, bende şaşkınlık yarattı.

Bayramın 2. Günü kızım denize gidelim ben kapanışı yapayım artık dedi. Denizde kalabalıktı. Bu arada yaşlıca bir teyzeyi getirdi 2 bayan denize kollarına girerek denizin içine kadar soktular teyzeyi. Baktım teyze yüzerek, Karkum da 1. Mantarlara kadar yüzdü. Sinop’luymuş, kızları Samsun’da yaşıyormuş, beni getirmek istemediler denize sen yaşlısın evde otur dediler, bayram şimdi gelen olur dedilerse de ben dinlemedim diyor. Napim gelen olursa , beni seviyorlarsa tekrar gelirler dedi. Ben bu güzel denizi nerede bulacağım, hazır arabada varken gelmek istedim diyor. Vallahi bravo dedim, teyzeciğim bu mantarlardan ayrılmayın siz enine yüzün dedim. Çünkü kızları bırakıp başka tarafta yüzüyorlardı, korktum. Ooo Baktım teyze 2. Mantarlarda yüzüyor  ve üstelik 1 saate yakın yüzdü. Daha sonra çıkınca denizden kızları giydirip, koluna girip götürdüler. Kesin ben de öyle olurum gibi geliyor.))))

Bir başka tanıdığım Facebook’ta yazmış, gündüzleri denizdeyim, gece gelin bayramlaşmaya diye))))Çok güldüm, hoşuma da gitti. Doktor yüz dedi bana diyor, baston kullanıyormuş bir ara, ama günde 5 saat yüzünce atmış bastonu. Yani yüzmenin faydasını da göz ardı edemeyiz. Haklı kadın, denizi güzel görünce dalacaksın arkadaş. Bu sene ben de iyi yüzdüm. Kaç kez girdim bilmiyorum. Çok şükür deniz anası yok  şimdi. Ağustos sonunda vardı.

Daha anlatacaklarım var ama onu doğum günümü anlatırken yazarım .

Şimdilik hoşcakalın, sevgiyle kalın.

Hakkımda Nilgun

blank
Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Calista Otelde 2. Gün

Merhaba tekrar, Calista Otel’de tatilimizin 2. Gününü anlatmaya devam edeyim. Rahat bir uykudan sonra sabah …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.