Memleketi Ben Kurtaracağım…Gülse Birsel

Allah’ıma çok şükür 3 aydır elimde olan, 188 sayfalık kitabı nihayet bitirdim..

Neden bu kadar elimde kaldı biliyor musunuz, çünkü bölüm bölüm yazılmış. Heyecan veren bir şey yok. Bir bölümü okuyorum, 1 hafta sonra öbür bölümü okuyorum, derkeeeen, bu kadar uzun süre elimde kaldı.

Artık kesinlikle heyecan veren bir kitap okumalıyım ki çabuk bitsin. Bu sene bana nazar değdi gerçekten. Ayda ortalama 2-3 kitap okuyan ben, şimdi ne durumdayım..

Okuduğum kitap çok espriliydi. Gülse, hem memleketin halini ve hem de kendini ti ye almış yazılarında.

Ah birde Avrupa Yakası dizilerine benzer, yeni diziler çekseler ne iyi olur. Artık ağlak filmlerden bıktım. Şimdi de askerli diziler başladı, onları da izleyecek moralim yok. Zaten gerçek hayatta şehitleri, terörü izlerken birde dizilerini koydular.

İşte sevgili okuyucularım … Kitap güzelde, heyecan olmadığından hemen bitiremedim. Belki de benim bahanem bu, okumak istemedim  mazeret arıyorum…Kesin nazar değdi nazaaar)))))

İyi geceler…

 

Hakkımda Nilgun

Sinop'ta yaşayan, Sinop'lu bir bayanım. Gezmeyi, yüzmeyi, konuşmayı, sosyal aktiviteleri çok severim. İnsanlara yardımcı olmak beni çok mutlu eder.Ve tam bir Sinop Aşığıyım. Bu kadar yeterli mi?)))

İlginizi Çekebilir

blank

Vadideki Zambak..Balzac

Bu defa da bir dünya klasiği bitirdim. Bu romanı yıllar önce okumuştum, bu defa yine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.